REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

România TV, pe primul loc la audiențe, cu nunta lui George Simion. Peste ProTV, Antena 1 și Kanal D

România TV, pe primul loc la audiențe, cu nunta lui George Simion. Peste ProTV, Antena 1 și Kanal D

Replica API 28 august 2022 | 12:47 2426

Nunta liderului AUR, George Simion, a dus postul România TV pe prima poziție în topul audiențelor televiziunilor din România, peste Pro TV, Antena 1 și Kanal D

Ieri, nunta lui George Simion, transmisă de România TV, a rupt audiențele. Adică a bătut și PROTV…

Știu, a fost o chestie care nu v-a plăcut, era cu muzică populară, hore, naționalism, etc.

Nu v-a plăcut, dar ați comentat. Ceea ce înseamnă că v-ați uitat! Alături de alte câteva milioane de oameni.

Asta e televiziunea!

Felicitări Chelemen Eugen &Team!”, a scris jurnalistul Dan Andronic pe Facebook.

Cum arată cifrele

Cu 2,2 puncte de rating pe întreaga zi, România TV a fost pe primul loc, sâmbătă, când a transmis în direct nunta liderului AUR, George Simion cu aleasa lui, Ilinca Munteanu. Pro TV, cu 1,8, Antena 1 cu 1,5 și Kanal D cu 1,1 puncte de rating au ocupat restul pozițiilor de pe podium.

La cota de piață pe întrega zi, România TV s-a plasat tot pe prima poziție, cu 14 puncte, urmată de Pro TV cu 11,3, Antena 1 cu 9,7 și Kanal D cu 6,6 puncte de share.

Și în ceea ce privește intervalul orar 19-24, România TV a fost lider național la audiențe, înregistrând 3,5 puncte de rating, peste Pro TV și Antena 1, cu câte 3,2, și 12,9 la cota de piață, față de 11,9, respectiv 11,7 la cele două televiziuni menționate anterior.

O nuntă cu breaking news

Căsătoria lui George Simion cu Ilinca Munteanu a fost, pe lângă evenimentul monden al anului, și o sursă de breaking news, după ce o amenințare cu bombă a apărut chiar în timp ce se oficia slujba de cununie. Un bărbat a trimis un email pe adresa poliției, în care anunța că a pus o bombă la Măciuca, acolo unde avea loc nunta, bărbatul susținând că evenimentul ar fi finanțat de Rusia. Până la urmă s-a dovedit a fi o alarmă falsă, dar amenințarea a făcut necesară deplasarea unor echipe ale SRI și Jandarmeriei.

Un alt moment delicat al ceremoniei a fost cel în care una dintre nașele de la nunta lui George Simion a leșinat. Femeia a căzut din picioare chiar în timpul ceremoniei religioase, cel mai probabil din cauza căldurii. Potrivit România TV, care a transmis în direct evenimentul, a fost vorba despre o femeie însărcinată, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va fi un exemplu de presedinte pentru toti cei care au mintit si nau facut nimic, au dus poporul cu zaharelul de la mandat la mandat, am sperat ca raul cel mai mic e mai bun, dar acum sa vedeti ce procent covarsitor va obtine. e vremea plecarii din scaune a tuturor celor ce credeau ca merge si asa, azi psd maine pnl, ne dam mana si prostim poporul.gata prieteni, s-a terminat, luativa bagajul ca va trebui sa plecati.unde?unde va zice legea si justitia si institutiile statului de drept adevarat
1
0
Sa traiasca George Simion. MULTA MUJJJE LUI KLAUS IOHANNIS
1
0
le-a luat fata usr-istilor disperati cand au vazut atata lume acolo! asta inseamna ca mai avem o sansa! ne-am saturat de oligofreni cu diplome cumparte!
0
1
Ca nu ajungi asa usor la ciolan, cu toate iile tale, trebuie sa ai oameni grei in spate, nu toate zdrentele refuzate de televiziuni
2
0
Simion a prins.prin discurs prin tot ce face el are sustinere.daca sistemul nu l casapeste o sa iasa iures mare la alegeri.daca avem o problema noi restu este ca stam in casa la alegeri.nu tata trebuie iesit.avem 2 motive sa nu lasam gloata sa ii dea motive acestui individ gretos sa ajunga la putere si 2 sa bagam maghiarimea la colt.cu cati vom iesi mai multi cu atat maghiarii si boanghina asta vor avea putere mai putina
0
0
Majoritatea au salivat dupa sarmale si un pahar de vin. Le-au vazut in poze
0
0
sa te entuziazmezi la nunta acestui jeg!
1
0
asa public imbecil si subiecte de cacat!
2
2
Uitati-va in primul rand cine il sustine pe acest TRADATOR numit simion : SOVIETICII teodosie, becali, georgescu calin, diaconescu dan, puric dan !!!
3
2
Cati RETARDATI in tara asta !!! Nu-i de mirare ca acest SOVIETIC PO.PONAR simion, reuseste sa PROSTEASCA cateva mii de ANALFABETI si AGRAMATI, prin SERVICIILE SECRETE VANDUTE SATANEI SOVIETICE KGB-iste CRIMINALE putin !!!
3
3
Voi observati ca fix credinciosii, pupatori de moaste, il idolatrizeaza pe personajul acesta obscur ? Voi observati ca fix credinciosii ameninta cel mai mult pe ceilalti, fiind extrem de agresivi. Dovada ca religia este capul principal de spalare in masa din tara asta. Fantastic cum populatia tarii inca se afla la nivelul anilor 1600-1700. Ca si cercopitecul acesta de sub mine care asociaza doua afirmatii in aceeasi propozitie. Sa-i executam pe toti in sfanta zi de craciun. Te-ar bate zeul tau daca ar exista cu adevarat. Sa asociezi executia cu o zi asa zis sfanta. Asta denota ca nu ganditi.
3
3
Trebuie rasi toti de la temelie si numai unul ca Simion e in stare sa faca asta... si va face in curand! Trebuie executati toti precum Ceausescu, in sfanta zi de Craciun. Abia atunci se va face cu adevarat dreptate.
4
1
Tu ala de la 15.57 care tragi concluzii ca aici sunt retardati... Sunt oameni normali, de buna credinta nu hoti securisti printre care te numeri si tu... Dar esti perfect constient ca vei plati si tu cand va veni vremea si de aceea nu-ti convine ce se prefigureaza la orizont. Atitudinea ta desi gretoasa era una previzibila. Iti doresc sa-ti mearga asa cum le-a mers pana acum milioanelor de romani ca sa simti pe pielea ta ce simt si ei. Atat si nimic mai mult... Restul va avea grija bunul Dumnezeu!
2
1
mi-am vomitat putin in gura
1
2
Coltul cu retardati. Asta este aici.
0
2
Toamna asta va veni in sfarsit si schimbarea indelung asteptata... Am indurat prea multe mizerii din partea fostilor si actualilor conducatori. E vremea razbunarii iar aceasta va fi crunta. Simioane, daca ai sange in tine asa cum pare, sa fii fara mila asa cum nici ei nu au avut mila de acest popor blestemat pe nedrept sa aiba asa conducatori. Dar ziua scadentei se apropie... Romanii adevarati sunt si vor fi cu totii alaturi de tine Simioane. Doar asteapta un semn...
3
0
Simion va fi fara nicio indoiala viitorul Presedinte al Romaniei. Abia astept ziua cand va da de pamant cu toti hotii nenorociti care ne-au condus prin rotatie de la Revolutie incoace. Si avand in vedere furia poporului, acea zi e mai aproape decat isi imagineaza unii. Bravo lui! Tot respectul!
3
3
Nunta ca-n povesti! Cand vezi mii de oameni imbracati in costume nationale, cand se canta cantece populare traditionale pur romanesti, ce mai ai de spus. A, ca le sta in gat globalistilor, sorosistilor, transgen, tradatorilor, drogatilor, LGTB, astora cu coeficient influentat de iarba, asta-i alta poveste.
3
2
O mizerie de post, cu un public....romanesc autentic, o manea ordinara....dar din pacate reprezentativa pentru natie.
2
4
Sa ne traiasca sefu. A fost misto ieri. A fost si Teo. Sa ne votati pe noi ca sa va dam UE la toti.
0
3
O natie de retardati si cocalari, cu IQ sub nivelul marii. La 1 mai rasarit, 100 de prosti!
4
1
de la acest popor cu IQ subunitar?
2
1
Toata inelectualitatea se uita pe Romania TV. Suntem terminati. Ne asteapta vremuri grele. Asta datorita celor care au condus pana acum cu un pui congelat, o sticla cu ulei si o galeata. Vom fi din ce in ce mai p...sti si mai saraci.
3
2
Casa de piatra si multa sanatate dlui Siminion!!
0
1
Televiziunile vandutilor si satanistilor si-au pus postacii sa manance cakat ! Casa de Piatra familiei Simion Ilinca si George !
1
2
Suntem un neam de cocalari. Audientele o demonstreaza
3
1
Pana si eu m-am uitat, am ras de m-am spart la circul ieftin facut de AUR olacii rusiei!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513