REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.5° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot face, de luni, rapelul

Românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot face, de luni, rapelul

Replica API 7 noiembrie 2021 | 23:44 9786

Începând de luni, 8 noiembrie, românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson și care au mai mult de șase luni de la inoculare, pot merge să facă rapelul. Recomandarea este administrarea unui vaccin pe bază de ARN mesager, Pfizer sau Moderna, dar, alternativ, ei pot opta pentru același vaccin cu care s-au imunizat prima dată, a declarat, sâmbătă, coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță, scrie digi24.ro

Valeriu Gheorghiță a reamintit, sâmbătă, la Maratonul Informării, că de luni românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot merge să facă rapelul.

„Începând de luni, 8 noiembrie, persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson&Johnson, care au mai mult de 6 luni, se pot vaccina și cu doza de rapel, de primă intenție cu vaccin pe bază de ARN mesager. Alternativ pot opta și pentru vaccinul de la Johnson&Johnson”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul CNCAV a declarat, la finalul lunii octombrie, că în baza recomadărilor şi studiilor ştiinţifice s-a decis că toate persoanele care au fost vaccinate cu Johnson&Johnson vor avea recomandare de rapel după minimum 6 luni, de primă intenţie, cu vaccinuri pe baza de ARN mesager, fie de la Pfizer, fie de la Moderna, iar în cazul în care se optează pentru Moderna, doza va fi întreagă. De asemenea, persoanele care au fost vaccinate cu vaccin de la compania Johnson&Johnson vor putea opta la rapel şi pentru a face acelaşi tip de vaccin, adică Johnson&Johnson, opțiunea fiind a fiecărei persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti-am dat raspunsul ieri, din pacate slugile de la replica l-au sters! Si la vaccin se face upgrede la reactii adverse si contraindicatii asa ca ciocul mic inteligentule!!!
1
1
am facut covid acum 3 saptamani,nu sunt nici cal nici magar,nu ma mai vaccinez cu nimic,eu unde figurez la transgender?
2
0
Cum rapel daca toti din oras sunt cu johnsson la chiuveta. Nu o sa faca decat doi, trei rataciti. Se permite inca vaccinarea fictiva.
1
3
Nu se facea, ai spus bine. Lumea se mai schimba, inadaptatule. Dai update la fiecare saptamana la aplicatiile de tot rahatul pe care le ai pe mizeriile tale de gadgeturi dar de update la cunostinte stiintifice nu pui problema. Vai cat esti de destept
5
16
Pisaamas pe pnl
13
1
la rapel nu vine nimeni pentru ca astia au fost vaccinati pe caiet la medicii de familie.
11
4
La asta nu se face rapel baaaaaa! Asta de unde ati mai scos o!
23
1
Replica siugoii lui domn prefect rusinee ziaristi de 2 lei ratatilor
21
2
pai parcaa cu asta nu se facea rapel. asa ca chestie.... nu xa ar mai si conta
31
1
aloooooooo pai ce avem doze surplus ? pai il faci cu jonshon rapelul tot cu el
28
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303