REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Românii s-au boierit. Majoritatea mănâncă în vacanță la mare, numai de la restaurant! Video

Românii s-au boierit. Majoritatea mănâncă în vacanță la mare, numai de la restaurant! Video

Georgiana BOGLEA 18 iulie 2024 | 00:00 498

Vara, destinația numărul 1 de vacanță este marea. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare perioada de concediu pentru a veni să se bucure de razele soarelui și de briza mării. Iar oamenii veniți în concediu par să fie din ce în ce mai comozi. Majoritatea nu mai țin cont de bani când vine vorba de mâncare și preferă să mănânce numai la restaurant.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Videoautoservire

După un an muncit din greu, toată lumea așteaptă o vacanță bine meritată, iar majoritatea românilor aleg ca și destinație de vacanță marea. Fie că aleg litoralul românesc sau o vacanță într-o altă țară, aceștia așteaptă cu nerăbdare să se scalde în apă încălzită de razele soarelui.

Unii oameni tind să strângă cureaua până și în vacanță, în timp ce alții nu mai țin cont de nimic și aruncă cu banii peste tot.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Video

Recomand tuturor să vină pe litoralul românesc pentru că este frumos, un vibe foarte plăcut. Pentru 3 zile cât stau la mare cred că 2.000 de lei sunt suficienți încât să ne facem toate plăcerile. Mănânc la restaurant. Până acum sunt foarte mulțumit.", a zis un turist.

Iar când vine vorba de mâncare, pentru că relaxarea să fie completă, majoritatea turiștilor aleg mănânce numai de la restaurant, chiar dacă este cea mai scumpă opțiune. Dar, să recunoaștem este și cea mai comodă.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Video

Mă simt foarte bine pe litoralul românesc. Ca și bani depinde cum te gospodărești. Te poate costa o vacanță în România mai mult ca una în Grecia sau Turcia. Nu am de gând să cheltui foarte mult în această vacanță. Prefer să mănânc la restaurant. Sunt mulțumită de servicii și de mâncare pentru că aleg“, a spus o turistă.

Totuși, mai există turiști care sunt puțini mai chibzuiți și preferă și varianta supermarketului și a unui grătar făcut chiar de ei.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Video

Până acum am cumpărat din supermarket. Am mers pe o variantă mai ieftină, mai economă. O să încercăm și câteva restaurante locale. Să vedem exact ce ne spune și prietenul nostru Google Maps. Să vedem ce ar fi prin zonă ceva ce ar merita. Dar momentan, am mers pe varianta din supermarket de a lua câteva produse din supermarket, din cele mai cunoscute supermarketuri. În mare parte am luat pui ca să putem să facem un grătar la locul unde avem cazare, mezeluri, câteva legume, o masă obișnuită aș putea spune“, a declarat un alt turist.

De asemenea, și autoservirile reprezintă o opțiune de luat în calcul, care este la fel de comodă că și restaurantul, dar puțin mai ieftină.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Video

Da, suntem mulțumiți de serviciile din Eforie. Dacă mergem la o mâncare mai bună trebuie să și plătim mai mult. Dacă nu, e ok. Bugetul pentru 2 zile este cam 2.000 de lei de persoană. Am mâncat și la restaurante și la autoserviri. Ne-a plăcut mâncarea. Am găsit pe parcurs unde să mâncăm“, au declarat doi turiști.

Pe lângă acestea, litoralul este plin de fast food-uri și patiserii la care sunt cozi imense de oameni de fiecare dată.

Romanii s-au boierit. Majoritatea mananca in vacanta la mare, numai de la restaurant! Videopatiserie

Când vine vorba de sănătate, turiștii spun că momentan nu au avut probleme din cauza mâncării, ceea ce ne dă o speranță spre faptul că domeniul Horeca și-a învățat lecția în privința igienei și vom avea cât mai puține cazuri de toxiinfecție alimentară în acest sezon.

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Video 4:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeile s-au puturosit, nu mai fac de mancare, fa comanda fa comanda. Trebuie sa le punem cu botu pa labe.
0
3
Te duci in vacanta sa te relaxezi nu sa gatesti. E ceva normal , nu e vorba de boierie. Unde sa gatesti! in camera de hotel ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510