REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Romeo Rezeanu: Felicia Ovanesian este o tipă care are probleme cu nervii

Romeo Rezeanu: Felicia Ovanesian este o tipă care are probleme cu nervii

Virgil STOIAN 15 mai 2023 | 00:00 4428

În ultima perioadă, fostul city manager al Constanței, Felicia Ovanesian, a tot atacat actuala administrație și proiectele acesteia, uitând că a făcut parte și ea din aceeași echipă. Fostul consilier local PNL Romeo Rezeanu este unul dintre cei care i-au dat replica, de câte ori a avut ocazia, considerând de prost gust atacurile pe care Ovanesian le lansează.

Romeo Rezeanu: Felicia Ovanesian este o tipa care are probleme cu nerviiRomeo Rezeanu

Romeo Rezeanu a făcut, mult timp, parte din echipa liberalilor constănțeni, luptând pentru interesele și dezvoltarea Constanței. De ceva timp, a ieșit din peisajul politic, însă a urmărit îndeaproape tot ceea ce se întâmplă la Constanța. Mai ales subiectul ”Ovanesian”. Rezeanu consideră că Felicia nu era potrivită pentru postul de city manager, din cauza lipsei de experiență în acest domeniu. În privința atacurilor împotriva lui Vergil Chițac, fostul consilier le consideră urâte și deloc deontologice, având în vedere că și ea a fost o parte din echipa primarului.

Nu știu de ce a plecat Felicia Ovanesian din primărie. Eu sincer nu știu de ce a fost pusă în funcție. Ea e o tipă ok din punct de vedere al meseriei pe care o practică, dar ca administrator unde trebuie să ai cunoștințe de management nu prea se descurcă. Mi-ar fi plăcut să se dea concurs pentru funcția de city manager, să îl ia pe cel de la Sinaia, oameni care au în spate o experiență și ceva realizat, nu să pui pe cineva care a ridicat două degete că vrea să fie city manager. Și pe urmă, când s-a supărat, a plecat. Ea este o tipă care are probleme cu nervii”, a declarat Romeo Rezeanu.

Felicia și-a dat demisia ostentativ, ca într-o scenetă

Este foarte urât ce a făcut ea, cu atacurile împotriva lui Chițac, după ce a demisionat. Nu este deloc deontologic, nici măcar pentru meseria pe care o practică, nici pentru echipa cu care a lucrat, este foarte urât ce a făcut și ce face. Dacă și-a dorit funcția asta, trebuia să o ducă mai departe, cu greutăți, cu tot ce implică. Cred că ea are o problemă de comunicare cu cei din jur și foarte multe orgolii. Are orgolii cât casa. Nu se poate să lucrezi cu cineva care se supără, închide telefonul și aia e. Ea a demisionat din cauza acelor tei tăiați, fără acordul celor de la Garda de Mediu, iar directorul care trebuia să se ocupe nu i-a mai răspuns lui Chițac la telefon o zi întreagă, primarul a numit un alt director și asta a deranjat-o pe Felicia Ovanesian. Felicia și-a dat demisia ostentativ, ca într-o scenetă și probabil că nu se aștepta să îi fie acceptată demisia”, a încheiat Romeo Rezeanu.

Romeo Rezeanu: Felicia Ovanesian este o tipa care are probleme cu nerviiFelicia Ovanesian

Nu se poate face dezvoltare fără deranj

În schimb, fostul consilier local a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Vergil Chițac: ”Actualul primar Vergil Chițac este unul dintre cei mai onești pe care i-a avut Constanța în ultimii ani, pentru că s-a angajat la niște proiecte uriașe, care erau pe hârtie începute de ceilalți dar nu erau faptic începute, acceptându-și rolul de a fi înjurat pentru deranj. Ar fi putut să nu le înceapă și să nu facă nimic, cea mai bună metodă de a fi reales în viziunea unora era să nu se apuce de nimic. Însă, el și-a asumat toate aceste proiecte și din punctul ăsta de vedere este de apreciat. Cu riscul să nu mai fie votat, acesta a ales să facă bine, cu toate că uneori binele public se face cu deranj. Că se lucrează cu firme românești, cu legislația românească, asta e altă treabă. Știm bine că în toate orașele mari unde s-a realizat ceva și vorbim aici de Brașov, de Oradea, Timișoara, Cluj, Arad, Sibiu, au trecut și acolo prin deranjuri mari. Nu se poate face dezvoltare fără deranj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-ati patit, bre? Iar ati lasat vinul la soare si pastile la-ntamplare? Iar te-ai imbatat cu otet si crezi ca lumea e p*****a si mai crede glumele tale proaste in care se amesteca in acelasi text incompetenta, tapul ispasitor, tinerii competenti, fondurile europene si Poarta Alba? Nea Dumitre, Nea Dumitre, mereu ti-ai dorit sa fi fost barbat.
0
0
Bine că ați găsit țapul ispășitor pentru incompetența voastră ! Dacă nu avea experiență de ce ați angajat-o ? Tot aparatul administrativ este angajat de pe vremea lui mazăre;au furat și au jefuit împreună. Cum să facă ceva bun pentru comunitate când erau preocupați să-și facă afacerile pentru ei și neamurile lor ? Dați-vă demisia și faceți loc tinerilor competenți care vor să facă ceva bun pentru Constanța și știu să atragă și fonduri europene dacă voi nu ați fost în stare să exploatați potențialul Constanței . Dacă aveți noroc și se schimbă și specialii din justiție ajungeți la Poarta Albă, colegi cu cei care v-au angajat și vi se confiscă și averile.
6
0
Vai dar ce foame îți e, ai și tu părere acum! Când o susțineai era bine acum ca a ieșit din skema dai și tu cu piatra repede poate poate prinzi un loc la noile alegeri! Nu te Votează nici naiba relax
10
1
Romeo mai faci gang banguri? Doamne ce petreceri minunate am mai avut noi 4. Ce mai face doamna Rezeanu? Sa o pupi din partea mea!
15
1
Sa nu dai caldura si apa calda cu temperatura corecta atunci cand este frig ptr ca sa faci economie la banii de gaze cheltuiti pe panselute, borduri, concerte si alte prostii nu este tocmai”deranj” ptr lucruri mai bune care vor veni dupa cativa ani este pur si simplu magarie si bataie de joc asa cum au facut toti in ultimii 33 de ani
3
1
Problema nu este X Y Z. Problema e lupta politica surda care a paralizat orasul. Societataea romaneasca a devnit un camp de lupta a orgoliilor dar mai ales al mafiei care nu tine cont de culoarea politica.psd pnl Constanta, fac politica in presa pt a mentine un climat ostil dar ei se intalnesc pe campuri fara telefoane si cu masini imprumutate si pun la cale afaceri din care toti castiga. Asta este defapt realitatea. In pnl se mananca intre ei ca niste hiene in psd la fel pt ca este vorba despre bani si putere. I am vazut cu ochii mei pe 2 lideri ai acestor partide stand de vb feriti de ochii lumii pupandu se si discutand foarte familial. Asa ca numai puneti botul la vrajelile polirice ale mafiei.
11
1
Pe cine intereseaza opinia acestiu individ? Un neica nimeni atat profesional cat si social!
18
2
Muierea asta perversa la propiu are probleme si cu capul dar si cu curul si limba , ar fi sanatos sa nu sex mai auda de asta !
8
4
este adevarat ca modernizarile se fac cu deranj, dar daca te uiti in strada la ritmul lucrarilor, succesiunea lor, iti dai seama cit de ageamii sint. proiectul cu modernizarea strazilor, tot din spusele voastre, este a lui fagadau dar vad ca s-il insusesc acum liberalii. probabil se vor lungi lucrarile pina la anul, ca sint alegeri si nu aveti altceva sa va laudati.
13
1
Rezeanu asta o lauda si aprecia mereu pe managera cand aceasta isi posta asa zisele realizari. Si acu s-a intors, tine cu vergilica incompetentu, vai de voi ce va mai umiliti pentru un ciolan, sunteti rusinea Constantei !
18
0
Cine mai e si nenea asta?
14
2
Dar ăla Iancuș Sorin stă pe la muncă? Știe să întocmească vreo hârtie sau vreo adresă? Că s-au săturat colegii să-i facă treaba și el doar să semneze! Băi Chițac, Ianuș Sorin ia salariul pe degeaba de la primărie. Ce haliș-beliș de primar ești tu.
19
1
Ai pariat pe Dan Vlăescu și ai pierdut. Omu' ăsta, Dan Vlăescu pe unde trece lasă în urmă numai pârjol. Ori fraudează statutul ro-mân, ori lumea se ceartă din cauza lui. Dan Vlăescu nu poate lucra cinstit. El este obișnuit să ia bani pe degeaba, plus că este un maestru al P R O S T I I L O R. Aruncă-l din căruță ca vei pierde mereu cu el. Prin firma CINEMAX unde concura cu tac-su la fraudarea banilor europeni au distrus multe clădiri în Municipiul Constanța. Ce mama mă'sii te-a mâncat undeva să-l aduci în primărie în echipa ta? Îți va crea probleme mereu. Ține minte treaba asta! Tipul este escroc cu legitimație.
18
0
NASOALA ASTA SI CU VAPOR3ANUL AU DISTRUS ORASUL.SUNT CEI MAI INCAPABILI MANAGERI,LIPSISTI DE PREGATIRE IN DOMENIUL ADMINISTRATIEI.DE 4 ANI INCEARCA SA ARA5E CE AU FACUT p***t CEI DIN URMA LOR,DAR EI AU FACUT PROSTII CAT TOTI LA UN LOC.SUNT PRAF,DEZASTRU TOTAL.
16
3
Nu e vorba ca Chitac nu va fi reales ci daca voi liberalii o sa mai treceti de pragul de 5%. Chitac trebuie aruncat la lada de gunoi a istoriei impreuna cu partidul care-l sustine : PNL PS. PNL ori va avea soarta PNȚCD ori va fi inghitit de PSD. Sfatul meu este ca dl.Rezeanu sa se apuce de citit si invatat doctrina social-democrata ,poate o sa-l induplece in viitorul apropiat pe Felix sa-i arunce un ciolan de ros.
23
6
Romica esti la fel de zero 0 precum ovanesianca, de fapt cred ca voi liberalii vreti sa demonstrati ca ciuma nu este rosie, de fapt e galbena!
35
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016