REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, în urma incidentului survenit la instalaţia de Hidrocracare Blândă

Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, în urma incidentului survenit la instalaţia de Hidrocracare Blândă

Victor ROTARU 23 iunie 2023 | 00:00 420

Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, pentru evaluarea situaţiei operaţionale, în urma incidentului survenit miercuri la instalaţia de Hidrocracare Blândă (MHC), potrivit unui comunicat.

Rompetrol Rafinare a demarat o analiza interna, in urma incidentului survenit la instalatia de Hidrocracare Blanda

"Din primele estimări, impactul asupra activităţilor de producţie ale rafinăriei este unul redus. Rafinăria Petromidia continuă să funcţioneze, restul instalaţiilor aflate în fluxul tehnologic fiind securizate. Instalaţia MHC este scoasă din fluxul de producţie, rolul acesteia fiind preluat de alte unităţi. În funcţie de evaluările interne, compania va adapta reţetele specifice de rafinare, pentru funcţionarea la capacitatea optimă a unităţilor de producţie", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, Rompetrol Rafinare va continua să asigure produsele necesare pe piaţa din România.

"După ce incendiul a fost stins în siguranţă, conform planurilor de intervenţie în astfel de situaţii, echipele locale şi autorităţile publice au realizat, în mod activ, măsuri de precauţie pentru a preveni orice reaprindere, inclusiv manevre de răcire a instalaţiei", se mai precizează în comunicat.

Un incendiu care s-a manifestat cu degajări mari de fum a izbucnit, miercuri, la rafinăria Petromidia, la nivelul judeţului Constanţa fiind activat Planul roşu de intervenţie, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cîrpeli... asta este cauza... conducte vechi carpite nu schimbate . Șpagi de la firmele subcontractoare... generalizata coruptia. Interese de grup... serviciu de pompieri ineficient cu angajati dubiosi insuficientica nr. ce sunt mutati de colo colo pentru a iesi la numar cand sunt controale... concluzia generala un carpelile sunt sursa generatoare de incidente. De adaugat si angajarile de personal alesi pe alte criterii decat cele necesare... mafie...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699