REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rovana Plumb se leapădă de Liviu Dragnea și îi jură credință Vioricăi Dăncilă: 'PSD, sub conducerea ei, își va recăpăta credibilitatea în fața alegătorilor'

Rovana Plumb se leapădă de Liviu Dragnea și îi jură credință Vioricăi Dăncilă: 'PSD, sub conducerea ei, își va recăpăta credibilitatea în fața alegătorilor'

Replica API 1 iulie 2019 | 02:16 440

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a declarat, întrebată cum va conduce partidul Viorica Dăncilă, comparativ cu Liviu Dragnea, că oamenii sunt diferiți și au un stil propriu de a conduce. Ea a precizat că premierul va fi cu siguranță un lider bun al formațiunii, scrie stiripesurse.ro

„Toți suntem oameni, dar suntem diferiți și cu siguranță fiecare are propria abordare și propriul stil de conducere. Eu o cunosc pe doamna președinte de 20 de ani. Sunt convinsă că PSD sub conducerea doamnei Dăncilă și a întregii conduceri își va recăpăta credibilitatea în fața alegătorilor. Cu siguanță va fi un lider foarte bun”, a afirmat Rovana Plumb, la finalul Congresului extraordinar al PSD, întrebată cum va conduce partidul Dăncilă, în comparație cu Dragnea.

Chestionată dacă este surprinsă de faptul că Liviu Pleșoianu a obținut multe voturi pentru șefia PSD, deși s-a clasat pe locul al doilea, Rovana Plumb a răspuns: „Nu. Contează foarte mult discursul, contează modul în care te adresezi, felul în care crezi în ceea ce spui, numai că acestea sunt momente politice importante. Partidul se conduce de obicei cu mult pragmatism politic”.

Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD, anunțul oficial fiind făcut la Congresul extraordinar al partidului de către liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ai ma cu mama pensionarului ? Mai bine ia-te de lins cacatul meu !!! Ca e moale si bun si miroase frumos ca am mancat trandafirii lui ilici ucigasul !!! Muie pesede cu mult cacat !!!
2
0
Ii doare-n pu-la pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
5
0
ma -ta - i taratura , ragaie de pula ! acum pe cale bucala ca e babaciune . Oricum daca facea avort la timp nu mai fata un rezid ca tine .
0
2
Tanti Rovana e si ea oscilanta. Azi cu unii maine cu altii... In functie de dosare. Tipic politicienilor corupti de azi. A fi corupt nu inseamna neaparat sa furi bani. Mai inseamna sa fi si un politician dezinteresat de alegatori. Chiar, ce a facut tanti pentru popor ? Pensii salarii din imprumuturi externe, autostrazi, paduri taiate, terenuri agricole vandute aiurea ...care ar fi realizarile? Parea mai verticala. A fost cu ponta apoi cu draknea acum cu Dancila.
7
1
alegatorii din suceava sau hunedoara ?asta nu stie nici pe ce lume e .cu conducerea maturii pesede va ajunge ca pnt-ul lui pavelescu hehe .adio pesede o sa ne fie dor de imbecilitatile voastre ,de triplarile de pensii si salarii din 2040 si mii le km de autostrazi plus zecile de spitale si scoli hehe .sa mutati si ambasada aia din israel ca sa va blesteme toti arabii ,asa e cind ai consilieri jidani
4
1
O tiritura si asta
5
1
Ia uitati-va si la madam Plumb cand la stanga, cand la dreapta , o sa ameteasca de atatea invarteli.Macar in comunism era un singur partid si adeptii lui nu faceau slalom Acum ar fi in stare sa faca si 100 m garduri numai sa ajunga la os.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510