REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a fost externată din maternitate

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a fost externată din maternitate

Valentina CAMARA 30 martie 2023 | 00:00 661

Roxana Blenche radiază de fericire, asta după ce a devenit mămică pentru prima dată. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar astăzi cele două vor fi externate din maternitate. Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant pe contul ei personal de Instagram și a postat o imagine cu micuța.

Roxana Blenche de la Chefi la cutite a fost externata din maternitate

Roxana Blenche a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar fosta concurenta de la Chefi la cuțite radiază de fericire se simte mai împlinită ca niciodată de când a devenit mămică pentru prima dată. Roxana Blenche a fost externată din maternitate, iar partenerul ei, Cătălin Bucur, a mers să le ia acasă.

Roxana Blenche a fost externată din maternitate!

Roxana Blenche se bucură de fetița ei, pe nume Olivia, iar prezentatoarea de la Hello Chef a postat o fotografie emoționantă cu micuța ei, dar și un mesaj. Roxana Blenche a mărturisit că vor urma mai multe proiecte, chiar dacă d-abia a născut.

''Astăzi vine tati după noi și mergem acasă. În curând o să vedeți cum a fost cu o zi înainte să merg la spital, bagajul de maternitate și chiar și momentul în care mergem acasă. V-am pregătit multe surprize în acest sens, dar promit că vă anunț mai târziu următoarele proiecte.'', a scris Roxana Blenche pe rețelele de socializare.

Roxana Blenche a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Roxana Blenche a născut în urmă cu două zile, iar prezentatoarea de la Hello chef a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a adus-o pe lume pe micuța Olivia. Roxana Blenche a mărturisit că radiază de fericire și că va urma să povestească toată experiența prin care a trecut.

''Olivia vă pupă pe toți! Suntem super fericiți! Ne auzim în 2-3 zile după ce ne revenim. Fetița noastră frumoasă.'', a scris Roxana Blenche pe contul ei personal de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303