REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Roxana Ciuhulescu, picanterii din culisele „Survivor“: „Foamea scoate ce e mai rău din oameni“

Roxana Ciuhulescu, picanterii din culisele „Survivor“: „Foamea scoate ce e mai rău din oameni“

A.F. 21 iunie 2024 | 00:00 303

Roxana Ciuhulescu, fostă concurentă la „Survivor” (PRO TV), ediția 2022, a oferit detalii din culisele show-ului de supraviețuire, filmat în Republica Dominicană, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a ales în urma participării. Ce părere are însă despre câștigătorul Zanni, dar și ce concurent a susținut, de acasă?

Roxana Ciuhulescu, picanterii din culisele „Survivor“: „Foamea scoate ce e mai rau din oameni“Roxana Ciuhulescu

„Am meniscurile rupte și ligamentele făcute praf!”

Roxana Ciuhulescu (45 de ani), fostă concurentă la „Survivor”, a rămas cu serioase probleme de sănătate, în urma participării la show-ul de supraviețuire difuzat de PRO TV.

„Am meniscurile rupte și ligamentele făcute praf, e nevoie clar de o operație. Așa m-au sfătuit medicii care m-au văzut. Am făcut fizioterapie, recuperare, am făcut tot ce este posibil ca să nu ajung la operație, mai ales că este complicată, iar recuperarea este îndelungată.

În plus, nu sunt pregătită pentru o intervenție chirurgicală. Pot să trăiesc și așa, mai am niște dureri, dar nu tot timpul, iar sport fac numai cu orteze. Dacă se înrăutățește situația am în vedere și operația, acum este exclus”, spune ea, scrie Click!.

Ce spune despre Zanni, câștigătorul Survivor 2024. Care a fost concurentul ei preferat?

Nostalgică de fel, Roxana Ciuhulescu a urmărit și recenta ediție ”Survivor”, în care s-au luptat, pentru marele premiu de 100.000 de euro, foști concurenți, dar și câștigătorii altor ediții. Iată ce spune Roxana Ciuhulescu despre din nou premiantul Zanni, dar și care a fost concurentul ei preferat:

„Am avut câțiva favoriți, anul acesta, printre care și Cătălin Moroșanu, dar și Relu Pănescu, de el îmi place ca om. Mi-ar fi plăcut să câștige Cătălin Moroșanu, dar s-a simțit trecerea anilor. Zanni a fost la înălțimea primei emisiuni la care a mai participat. A fost decizia publicului să-l voteze, înseamnă că a meritat marele premiu”.

Întrebată dacă scandalurile din competiție sunt regizate, Roxana Ciuhulescu, fostă concurentă, a făcut unele dezvăluiri:

„Scandalurile nu fac parte din scenariul concursului, dar sunt sarea și piperul show-ului. Dacă totul s-ar rezuma la sport, n-ar mai avea atât de mare succes. Trebuie însă să spun că foamea scoate ce e mai rău din oameni, să împarți un kilogram de orez la 12 persoane e greu. Cum să supraviețuiești cu 2 linguri de orez pe zi și cu nucă de cocos?

Să vedem ce „Faimoși” vor găsi pentru ediția viitoare, pot spune că ”Survivor” este cel mai dificil format de emisiune din lume. Nu oricine are curajul să participe, mai ales că acum toți știu ce îi așteaptă”.

Mesaj de susținere pentru Mihai Leu, în lupta cu o boală gravă

Roxana Ciuhulescu i-a trimis și un gând bun, de suflet, bunului său prieten Mihai Leu, fostul mare sportiv, diagnosticat cu cancer:

„Îmi pare rău că suferă, i-am trimis și un mesaj, cu gândurile mele bune, după ce am auzit că a fost internat. Sper să fie puternic și să depășească acest hop, să revină în competițiile noastre de raliuri, să fie sănătos!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677