REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Roxana Vașniuc, totul despre secretele frumuseții sale! Cum se menține vedeta

Roxana Vașniuc, totul despre secretele frumuseții sale! Cum se menține vedeta

A.F. 18 martie 2024 | 00:00 339

Roxana Vașniuc (39 de ani) este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Blondina acordă o importanță aparte aspectului său fizic. Aceasta a spus secretul taliei sale de viespe.

Roxana Vasniuc, totul despre secretele frumusetii sale! Cum se mentine vedetaRoxana Vașniuc, sursă: Instagram

„În momentul de față sunt mulțumită de cum arăt. Nu am făcut niciodată foamea să mă mențin. Nu țin dietă, îmi fac toate poftele în prezent. Înainte mergeam frecvent la tratamente corporale, dar de vreo jumătate de an nu mai merg, am zis STOP într-o zi. Eu sunt mulțumită de felul în care arăt, bine, este loc și de mai bine, dar sunt ok, eu cu mine. Eram dependentă de tratamente corporale. Acum merg la salon doar când am un eveniment, în rest nu, nu mai merg deloc”, a spus Roxana Vașniuc, scrie Click!.

Vedetă asumată

Roxana Vașniuc ne-a mai mărturisit și ce intervenții estetice și-a făcut la nivelul feței, dar și la nivelul corpului, pentru a arăta și mai bine decât în momentul de față.

Roxana Vasniuc, totul despre secretele frumusetii sale! Cum se mentine vedeta

„Am intervenții estetice la față, normal. De exemplu, recent, mi-am topit acidul din buze, am avut vreo patru intervenții la nivelul buzelor, asta pentru că mi-am pus în trecut picătura de silicon și acum nu mai pot scăpa de ea. Dar după toate intervențiile acestea sunt mult mai mulțumită de felul cum arată buzele mele. Am și implant mamar. Uneori mă doare spatele din cauza sânilor, dar nu vreau să scot silicoanele. Am o vorbă....baba suferă la frumusețe”, a mai dezvăluit aceasta.

Roxana Vașniuc a ajuns în atenția publicului, după ce a făcut parte din mai multe proiecte de succes din televiziune, atât de la Etno TV, cât și de la Antena Stars. De asemenea, pe lângă meseria de moderatoare TV aceasta merge și la evenimente, unde este invitată să le prezinte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510