Rozmarine, un nou restaurant în Piața Ovidiu, unde mâncarea bună face diferența!
Rozmarine, un nou restaurant în Piața Ovidiu, unde mâncarea bună face diferența!
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestRestaurantul Rozmarine și-a deschis ușile vineri, 1 aprilie, atât pentru clienții constănțeni, cât și pentru turiștii veniți la malul mării. Curioșii au luat rapid cu asalt noua locație, fiind atenți la toate detaliile, plecând de la preparatele culinare și continuând cu amenajările interioare. Octavian, patronul restaurantului situat în Piața Ovidiu, a declarat pentru Replica de Constanța că preparatele gătite în bucătăria proprie sunt mai neobișnuite pentru piața constănțeană.
Piața Ovidiu din Constanța și-a mărit numărul locațiilor deschise pentru clienți. Una exclusivistă, tip restaurant care s-a inaugurat vineri, 1 aprilie a.c.. Clienții de toate vârstele, pofticioși, dar și curioși, au luat rapid cu asalt noul restaurant.
Personalul restaurantului Rozmarine a stat la dispoziția clienților, etalând un bufet suedez de unde aceștia au putut gusta o parte din specialitățile casei.
Octavian, patronul restaurantului situat pe strada Vasile Canarache, nr. 4, a declarat pentru Replica de Constanța că restaurantul este continuarea unei munci de doi ani, și ținând cont de acest aspect, există deja o bază de clienți construită prin muncă
”Este o continuare a unei munci de doi ani, Rozmarine se află pe piață de doi ani. S-a numit Bucătărie la Vedere pentru că găteam în fața unor clienți. Vrem să facem niște tapasuri locale, cu idei locale și sezoniere. Românii, și în special constănțenii, vor să mănânce bine așa că ar trebui să fim accesați. Avem o bază de clienți construită prin muncă de niște ani în spate. În momentul când ești cinstit în farfurie, cum zicem noi, lucrurile se așează.”
Patronul restaurantului Rozmarine: ”Avem lucruri mai neobișnuite pentru piața constănțeană”
Octavian, patronul restaurantului Rozmarine, a declarat că meniul restaurantului conține preparate mai neobișnuite pentru piața constănțeană.
”În general avem lucruri mai neobișnuite pentru piața constănțeană. Preparăm urechi de porc, în anumite feluri, preparăm măduvă de vită, obrăjori de vită, confort food, bucătărie mediteraneană cu produse locale și sezoniere.”
Acestea fiind spuse, nu ratați noua locație din Piața Ovidiu, suntem convinși că v-am stârnit curiozitatea!
Video:
M.O.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.