REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
24.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Ruby aruncă bomba: și-a făcut sau nu cont de OnlyFans? "Îmi place să îmi explorez latura sexy"

Ruby aruncă bomba: și-a făcut sau nu cont de OnlyFans? "Îmi place să îmi explorez latura sexy"

Replica API 18 septembrie 2022 | 00:00 2164

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! Este foarte activă pe social media, având o comunitate de 1,5 milioane de urmăritori. Apare mereu în ipostaze incendiare, iar reacțiile fanilor nu întârzie să apară niciodată.

Are o carieră artistică de invidiat și nu încetează niciodată să surprindă.

Ruby și iubitul ei au o relație de invidiat. Deși preferă să o țină departe de ochii lumii, cei doi încă sunt împreună și nu pare să existe probleme între ei. Într-un inerviu exclusiv cu WOWbiz, focoasa brunetă ne-a dezvăluit cum de a rezistat relația lor atât de mult timp.

Iată care sunt ingredientele principale pentru o relație lungă și frumoasă.

"Cred că fiecare trebuie să accepte nebunia celuilalt, să știi să faci împăcarea dulce și să vă bucurați de viață împreună. Sare și piper.", a declarat Ruby, pentru

Într-una dintre postările ei de pe Instagram, la story, a publicat o fotografie sexy, într-un colț punând un link cu trimitere la site-ul pentru adulți OnlyFans. Luată prin surprindere cu întrebarea noastră, Ruby nu s-a mai ascuns și ne-a spus adevărul. Și-a scos sau nu pozele fierbinți la vânzare?

"V-am mințit. Era un link adresat celor mai apropiați admiratori., pentru că piesa le era dedicată lor.

Am făcut un clickbait mic. M-ați prins, dar a fost drăguț. Câteodată să știi că îmi mai trece prin cap. Eu de multe ori pun conținut foarte sexy și la mine pe Instagram și îmi place să explorez latura asta a mea sexy. Eu toată ziua mă uit în oglindă și mă mângâi. Mă iubesc, dar după aceea mă trezesc repede, eu abia reușesc să postez pe Instagram, dar pe o altă rețea de socializare. Dacă mi-aș face tariful ar fi neprețuit, cum sunt și eu neprețuită.", a mărturisit Ruby.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii place sa exploreze giumbalaul
1
0
numai cu poola maare !
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513