REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Rudele victimelor beizadelei Vlad Pascu cer să fie acuzat de omor calificat

Rudele victimelor beizadelei Vlad Pascu cer să fie acuzat de omor calificat

Virgil STOIAN 7 septembrie 2023 | 13:03 3001

Rudele victimelor accidentului de la 2 Mai solicită, prin avocatul Adrian Cuculis, schimbarea încadrării juridice a faptelor comise de Vlad Pascu. Reprezentantul părților vătămate solicită parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare încadrarea faptei lui Vlad Pascu ar trebui schimbată din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat. În acest caz Vlad Pascu riscă închisoarea pe viață.

Rudele victimelor beizadelei Vlad Pascu cer sa fie acuzat de omor calificatVlad Pascu

Părinții, sora și bunicii Robertei, tânăra ucisă de șoferul drogat Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, precum și părinții tinerilor răniți în același accident solicită prin avocatul care îi reprezintă schimbarea încadrării faptei într-una mult mai gravă.

„Având în vedere particularătățile situației de fap, considerăm că se impune analizarea fatptică sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat (față de persoanele decedate), respectiv infracțiunii de tentativă la omor calificat (față de persoanele vătămate) fiind necesară schimbarea încadrării juridice”, se arată în documentul înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Rudele victimelor beizadelei Vlad Pascu cer sa fie acuzat de omor calificatvictimele lui Vlad Pascu

Motivele invocate sunt: prezența substanțelor psihoactive în corpul șoferului, viteza cu care circula, lipsa de experiență în conducerea unui autovehicul și locul, o stațiune extrem de aglomerată în special de tineri pe timpul verii.

Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă, însă avocații victimelor cer ca el să fie pedepsit pentru omor calificat. De altfel, specialiștii spun că pentru tânărul de 19 ani s-a închis orice portiță care ar fi putut să îl scape de o pedeapsă usturătoare. Chiar dacă și-ar recunoaște faptele și ar cere să fie judecat prin procedură simplificată, magistrații ar putea să îi aplice pedeapsa maximă.

Dacă va fi găsit vinovat pentru omor calificat, Vlad Pascu s-ar putea alege cu o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare sau chiar închisoare pe viață potrivit avocatului Adrian Cuculis.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TESTE IN MINISTERE SI INSTITUTII DE STAT!
1
0
Politia a disparut din comentarii. Memoria publica este de scurta durata.
4
0
CURculis s-a combinat repede la caz de scandal public. Pro bono, Pro babil. A simtit miros de sange si bani. Banii camatarului patern.
3
2
Sa fie batut cu pietre de catre rudele victimelor, in piata Ovidiu nenorocitul. Oricum nu se face bine acest derbedeu
7
2
Dar cel care a omorat 3 tineri in aceeasi situatie de ce nu mai ziceti nimik ?Intradevar ala era baut nu drogat....
3
2
Teribil se agită agaricii cand aud de beizadele:)))
6
4
Băi dacă vedeți că nu mi-au luat numerele de 2 ori, în timp ce altora le-au luat, la s****n liderul PMP Mangalia a venit comandantul in persoana sa ii ia numerele desi avea autorizatie si de Bolt si de taxi , chiar nu vă dați seama că sunt intangibil ? Ce tot vorbiti aiurea
7
5
Prostii: 1. De unde rezultă că era deogat la momentul accidentului fatal? Nu s-au prelevat probe imediat. 2. Se va reține culpă comună, bineînțeles nu egală. Tinerii se deplasau pe partea carosabilă Tinerii se deplasau pe sensul de mers Ambele interzise de lege. Jegul va scăpa cu maxim 3-4 executați.
14
4
L-ar acuza pe ta-su de camatarie. Dar ce sa le ceri unor judecatori corupti ?
8
2
cu mwistul drogalau. Pe viata !!!
16
1
Legea neunitară,Mario Iorgulescu fiind în aceeași situatie ,a fost condamnat pt omor !! Acest lucru s a întâmplat la București, in constanta mai dureaza !
18
2
Foarte bine!
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016