REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Rumer Willis, despre tatăl ei Bruce Willis, care suferă de demenţă: Îmi lipseşte

Rumer Willis, despre tatăl ei Bruce Willis, care suferă de demenţă: Îmi lipseşte

A.F. 23 noiembrie 2023 | 00:00 349

Rumer Willis se destăinuie despre relaţia cu tatăl său, Bruce Willis, după ce acesta a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală, scrie people.com, potrivit news.ro.

Rumer Willis, despre tatal ei Bruce Willis, care sufera de dementa: imi lipseste

Luni, Rumer, în vârstă de 35 de ani, a împărtăşit o fotografie în social media cu ea şi cu tatăl ei actor, în vârstă de 68 de ani, de când era bebeluş, alături de legenda: "Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi."

În fotografie, un Bruce fără tricou poate fi văzut zâmbind în timp ce o ţine în braţe pe Rumer, care poartă o rochie albă şi o bentiţă.

Sora actriţei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce şi al fostei soţii Demi Moore, a împărtăşit, de asemenea, postarea pe Instagram Story.

Cu câteva zile mai devreme, Tallulah, în vârstă de 29 de ani, a împărtăşit propria postare despre tatăl ei pe Instagram şi a spus cât de "mândră" este de a fi fiica lui.

Rumer Willis, despre tatal ei Bruce Willis, care sufera de dementa: imi lipseste

În prima fotografie, actriţa stătea lângă tatăl ei într-un fotoliu, în timp ce acesta o ţinea în braţe, iar ea îl ţinea de mână. Aceasta a fost urmată de o imagine cu permisul de conducere al lui Tallulah, care arată numele ei complet, împreună cu o fotografie zâmbitoare cu Bruce, care părea să fie pe scenă în fotografie.

Imaginea finală îi arăta pe cei doi tată şi fiică plimbându-se împreună într-o locaţie însorită, în timp ce Tallulah purta un hanorac gri deschis pe care scria "DIE HARD", fără îndoială o aluzie la filmul de acţiune de succes al tatălui ei din 1988 cu acelaşi nume.

"La naiba, fotografiile astea m-au terminat în seara asta. Eşti toată inima mea şi sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta. #babybruce #TBBW", a scris ea, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513