REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith și-au anulat logodna

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith și-au anulat logodna

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 295

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith și-au anulat logodnă, la scurt timp după ce au anunțat public că se vor căsători. Care este motivul pentru care cei doi s-au răzgândit din a face marele pas.

Rupert Murdoch si Ann Lesley Smith si-au anulat logodna

Nu a trecut niciun macar un an de cand Jerry Hall si Rupert Murdoch si-au spus "adio", iar miliardarul a anuntat, in urma cu cateva saptamani, că se va logodi cu noua sa iubită.

Miliardarul, ajuns la 92 de ani, formează un cuplu cu Ann Lesley Smith. Aceasta este cu cu 26 de ani mai tânără decat el.

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith și-au anulat logodnă

Rupert Murdoch şi partenera sa, Ann Lesley Smith, cu 25 de ani mai tânără, şi-au anulat logodna la doar câteva săptămâni după ce au anunţat că vor face marele pas și se vor căsători.

Relaţia dintre milionarul Rupert Murdoch şi Ann Lesley Smith a devenit publică chiar la începutul acestui an. Momentul în care cei doi au fost fotografiaţi în vacanţă în insula Barbados din Caraibe a fost cel care le-a plasat relația în lumina relectoarelor.

La 20 martie presa internațională a anunțat logodna celor doi.

"Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc - dar ştiam că aceasta va fi ultima dată. Sunt fericit", a spus Rupert Murdoch, la acea vreme.

Căsătoria cu Ann Lesley Smith ar fi fost a cincea pentru Rupert Murdoch

Nici pentru Ann Lesley Smith căsătoria cu Rupert Mudroch nu ar fi fost prima. Această a mai spus marele "DA!" alături de Chester Smith, un cântăreţ de muzică country și om de televiziune, care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani.

Mai mult decât atât, aceasta a spus că relaţia ei cu milionarul Rupert Murdoch este un dar de la Dumnezeu. Dacă logodna ar fi avut loc, cei doi parteneri urmau să facă nunta în timpul verii, mai apoi, să locuiască pentru ceva timp în California, New York, Marea Britanie și Montana.

"Amândoi așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem cea de-a doua parte a vieţii împreună.", a mai spus Rupert Mudroch, pe atunci, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303