REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ruptă de beată, o angajată MApN a lovit un biciclist cu maşina şi a fugit

Ruptă de beată, o angajată MApN a lovit un biciclist cu maşina şi a fugit

Ana Maria LIPAN 12 aprilie 2023 | 11:02 6438

Cursa nebună a unei şoferiţe care s-a urcat beată la volan s-a încheiat cu un pas înainte de a se transforma într-o tragedie. Femeia, angajată la MApN, a lovit un biciclist de 65 de ani cu maşina şi a părăsit locul accidentului. Avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Rupta de beata, o angajata MApN a lovit un biciclist cu masina si a fugit

Potrivit Radio Dorna, marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani care circula pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de o femeie în vârstă de 31 de ani, scrie hotnews.ro.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului. Femeia a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan. Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/ l alcool pus în aerul expirat. Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

În acest caz se fac cercetări pentru „conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, „vătămare corporală” şi „părăsirea locului accidentului", cercetarile urmând să fie preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Şoferiţa băută din Vatra Dornei, surprinsă de poliţişti cum dormea la volan

 

Autorităţile au şi fotografiat-o după "aventura" în care a fost implicată, în timp ce se odihnea, ţinând cu mâna de volanul maşinii şi stând cu capul pe spate., potrivit observatornews.ro.

Rupta de beata, o angajata MApN a lovit un biciclist cu masina si a fugit

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Armata profesionista de squirtoase a lu nea colacu vâslașu ecologist a lu draknea chef calcanul pesedeu a lu nea Nelu eternul Securistan Rromelian tara de lepre și putori cwrve și bombardieri. Da.le. Fwtwlemumankur și pensii și 15 salarii și sporuri de squirtoase! Da.le sa le.ajunga ingitiziyar iadul !
2
0
Mai se chinuia 5 ani și prindea pensia.greu la stat...
5
0
Chiar nu observa nimeni buzele? Și gura deschisă?
7
0
Mai POP daca nu cunosti legea mai bine taci,pai si in cel mai bun caz in apararea soferitei cum ca iar fi iesit biciclistul in fata si l-a accidentat apevista betiva tot ar fi trebuit sa opreasca si sa ii acorde biciclistului primul ajutor si sa astepte sosirea politiei,dar p******a nu a oprit decat la cateva sute de metri distanta de accidentul pe care l-a provocat pentru ca sa traga un pui de somn"asa scrie in articol",deci aici avem:accident urmat de fuga de la locul faptei si alcoolemie de 1,7 la mie adica tipa era tot atat de beata ca Nicusor Constantinescu care a adormit cu cpul pe volan de beat ce era in centrul Constantei numai ca ala nu a accidentat pe nimeni inainte sa traga un pui de somn.
10
0
Peste 30 la sută din femeile de la volan sun lovite la cap,bete,sclerozate,nefutute.
12
5
asa si ? cum e treaba cu ameri canu, din bucale.. a platit ceva pagube la fam, lu mortu ala? lau luat urgent din romani.ka
6
4
teoretic, o astfel de japita, in 24 de ore trebuia condamnata. Acum ramine de vazut cine-i "tine umbrela". suspendare sau biciclistul a iesit in fata masinii, sa se sinucida..
12
3
ce haimana vopsita
13
3
intrerupt orice comentariu la adresa primarului Chitac. Va taie publicitatea??
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510