REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
26° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Rusia a doborât două drone de luptă care vizau Moscova

Rusia a doborât două drone de luptă care vizau Moscova

A.F. 10 august 2023 | 00:00 207

Apărarea antiaeriană rusă a doborât două drone de luptă care se îndreptau spre Moscova, a anunţat primarul capitalei ruse miercuri dimineaţa, pe fondul creşterii numărului de astfel de atacuri care vizează capitala rusă, relatează AFP.

Rusia a doborat doua drone de lupta care vizau Moscova

"S-a constatat încercarea a două drone de luptă de a intra în oraş. Ambele au fost doborâte de apărarea aeriană. Una în zona Domodedovo (la sud de capitală, nr.red), a doua în zona autostrăzii Minsk", la vest de Moscova, a indicat Serghei Sobyanin pe Telegram, fără a da informaţii despre originea atacului.

"În acest moment, nu sunt informaţii privind victime" legate de căderea aparatelor doborâte, a adăugat el, precizând că serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Atacurile cu drone ucrainene s-au multiplicat în ultimele săptămâni pe teritoriul Rusiei, vizând adesea Moscova şi peninsula Crimeea anexată.

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă ucraineană în regiunea Kaluga, la mai puţin de 200 km sud-vest de Moscova, după ce a distrus alte şapte joia trecută în aceeaşi regiune. Duminică, primarul capitalei a anunţat că o dronă care viza capitala a fost doborâtă de forţele de apărare aeriană.

Potrivit autorităţilor locale, Moscova a fost vizată de mai multe atacuri cu drone săptămâna trecută, între care unul care a deteriorat o clădire de birouri în principalul cartier de afaceri, vizat de două ori în decurs de câteva zile, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699