REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.1° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
20.1° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Rusia acuză SUA că se află în spatele presupusului atac cu dronă asupra Kremlinului

Rusia acuză SUA că se află în spatele presupusului atac cu dronă asupra Kremlinului

Victor ROTARU 6 mai 2023 | 00:00 720

Rusia a acuzat Statele Unite că se află în spatele a ceea ce ea susţine că a fost un atac cu dronă asupra Kremlinului cu scopul de a-l ucide pe preşedintele Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Rusia acuza SUA ca se afla in spatele presupusului atac cu drona asupra Kremlinului

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a făcut această afirmaţie într-un briefing de presă, spunând că Washingtonul ar trebui să fie conştient de faptul că Rusia ştia că SUA selectează ţintele, iar Ucraina nu face decât să implementeze planurile americane. El nu a furnizat nicio dovadă care să sprijine afirmaţia de implicare a SUA.

Ucraina a negat implicarea în incident miercuri dimineaţă, când imaginile video au arătat două obiecte zburătoare apropiindu-se de Kremlin şi unul explodând cu o lumină puternică.

"Încercările de a nega acest lucru, atât la Kiev, cât şi la Washington, sunt, desigur, absolut ridicole. Ştim foarte bine că deciziile cu privire la astfel de acţiuni, astfel de atacuri teroriste, nu se iau la Kiev, ci la Washington", a spus Peskov.

El a susţinut că Statele Unite au ales adesea atât ţintele pe care trebuie să le atace Ucraina, cât şi mijloacele de atac.

"Acest lucru este, de asemenea, adesea dictat de peste Ocean. Noi ştim bine acest lucru (...) La Washington trebuie să se înţeleagă clar că ştim asta", a adăugat el.

Kremlinul a declarat că îşi rezervă dreptul de a se răzbuna, dar nu a spus sub ce formă.

Peskov a afirmat că Rusia are mai multe opţiuni, iar răspunsul, când va veni, va fi atent luat în considerare şi echilibrat. El a mai precizat că o anchetă urgentă este în desfăşurare, dar nu a putut spune când vor fi cunoscute rezultatele.

În acelaşi timp, purtătorul de cuvânt a spus, potrivit AFP, că Putin lucrează joi din incinta Kremlinului, unde securitatea va fi întărită.

Putin "lucrează la Kremlin, va avea o discuţie importantă cu ministrul dezvoltării economice", a declarat Peskov, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred ca SUA ar fi dat asemenea rateuri. Iar cantitatea de exploziv a fost mica.
7
1
Voi dați știri din viitor, joi 8mai?
1
0
Asta e propaganda interna, pentru rusul de rand (pentru PR0STII SATULUI, adica pentru 97% din populatia Rusiei)! Nu la fel au dat rusnacii vina pe americani cu gazoductele? Mai dau vina acum dupa ce au fost facute publice dovezile cu navele rusesti care se aflau FlX acolo la momentul exploziilor? Sincer, noi suntem mai "SOCATI" cand Rusia spune adevarul (rare momente), ci nu ne surprinde cu nimic ca SATANlSTll RUSI au mai mintit inca o data si tot pentru "propaganda interna", sa nu cumva sa le fuga Pamantul de sub picioare moscovitilor din Kremlin. Adica, voi chiar credeti ca ucrainenii ar fi trimis pana acolo o drona cu artificii? FlX pe acoperis, la cel mai inalt punct, unde nu ar fi exista deloc daune? Au fentat sute km de bruiaj si AA doar pentru a-si anunta prezenta? Pai nu e evident ca ruZii si-ar inghesui acum 90% dintre sistemele antiaeriene ramase, sa-l apere pe piticania Putin de doar 157cm inaltime la parada in 9 mai? Mai pune cineva botul la minciunile rusilor? FAKE NEWS!
19
1
Kremlinul are dreptate SUA stabileste ce si cum si Ucaina face.
2
13
de jucarie trimise de mwistul lingau pescov si filmate din 20 de pozitii. La explozie nici tabla de pe acoperis nu s-a strambat. Trebuie ceva mai mare ca sa-l mwiesti cu kkt pe asasinul putin.
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436