REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Rusia amenință direct România: Trimiterea avioanelor F-16 va atrage țara noastră în conflict

Rusia amenință direct România: Trimiterea avioanelor F-16 va atrage țara noastră în conflict

Mirela PASCAL 14 decembrie 2023 | 10:40 3133

Cu ocazia negocierilor de la Viena privind securitatea militară și controlul armelor, Konstantin Gavrilov a făcut mai multe declarații ce privesc atât Polonia și Slovacia, dar și România. Țara noastră este vizată de mesajul trimisului rus care face amenințări grave. 

Rusia ameninta direct Romania: Trimiterea avioanelor F-16 va atrage tara noastra in conflict Trimiterea avioanelor F-16 va atrage țara noastră în conflict

Este știut faptul că țările NATO învecinate cu Ucraina, care se află în conflict deschis cu Federația Rusă de aproape doi ani, fac tot posibilul pentru a susține țara supusă unei „operațiuni militare speciale” care a costat zeci de mii de vieți ucrainene până acum.

De asemenea, este constatat faptul că Ungaria nu este menționată în discursul diplomatului rus, țară al cărei conducător se lăuda cu „pilele” pe care le are la Moscova direct în biroul lui Putin.

România, Polonia și Slovacia pot fi folosite ca baze aeriene pentru mai multe avioane de vânătoare F-16. Această posibilitate este dată de distrugerea infrastructurii aeriene din Ucraina, aceste locații fiind în primul rând vizate de către armata rusă care a produs pagube considerabile în rândul acestora, scrie dcnews.ro. Astfel, pentru operațiunile militare ucrainene, avioanele pot decola din cele trei țări și opera în misiunile lor de peste granițe, ulterior întorcându-se la bazele stabilite.

În cele din urmă, diplomatul rus a atras atenția acestui fapt, spunând că operațiunile avioanelor menționate sunt o amenințare directă la securitatea Rusiei.

Avertismentul Rusiei pentru România

„Avertizăm cu tărie că folosirea acestor avioane de luptă de pe teritoriul acestor țări membre NATO va fi considerată de Moscova drept participarea lor la conflictul din Ucraina și va forța Rusia să ia măsuri de răspuns” – a spus diplomatul rus în discursul său la cea de-a 1065-a reuniune plenară a Forumului OSCE pentru cooperare în domeniul securității.

De asemenea, continuând declarațiile, diplomatul a mai precizat că NATO generează „probleme de securitate” pe flancul vestic al Rusiei.

„Natura agresivă a politicii lor nu mai este ascunsă în spatele formulărilor despre orientarea exclusiv defensivă a doctrinelor militare” – a declarat Gavrilov.

În cele din urmă, diplomatul rus a mai declarat că orientarea politică a Occidentului, inclusiv a României, „consacră pretenții de dominație globală și regională, care sunt planificate a fi obţinute folosind forța militară”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne jucam cu focul aprins de altii cu interese sa arda cat mai mult, cand vom intra in foc nu o sa fie bine de cei multi,saraci si necajiti, restul vor sporii averile si o va intinde stiu ei unde de pe acuma sau va tine cu ursu, asa am facut de multe ori in istoria neamului
8
10
Dupa razboi Ukrainieni o sa ne dea la m..e.
9
10
Au anvatat Ukrainieni limba r*mâna si acum dau :Nu: la toate postările care nu le convine.Sunt curios dacă noi eram an postura lor,ei ne respectau ,cum am făcut-o noi? Răspunsul cred ca l știți.Am urmărit pe YouTube cum armata Ukraineana a întrat peste un preot Roman și vor sa l bage la pușcărie. Undeva pe langa Cernauti.Va dați seama ce tupeu pe ei ,când la noi se adăpostesc mii de Ukrainieni.Adevarati Barbari..Nu sunt adeptul Rușilor,dar ăști a sunt mai rai ca și Rusii.
13
10
Mănănci c****t cu gura plină
2
9
Cunoashtem semnele pe care le da PUTIN cand ii este frica fiindca treburile nu merg asha cum spera el,atzi uitat cum amenintza mereu lumea civilizata cu bomba nucleara cand armata Ukraineana era peste"marea armata rusa",asha face si acum si uni idiotzi ca"nae"debiteaza tampenii cand spune despre acctziuni militare ukraineene care ar pleca din Romania fara stirea Americanilor,mai tantalaule orice actziune militara contra Rusiei a Romaniei,Poloniei, Bulgariei,a tarilor baltice sau al oricarui alt stat NATO implica toata aliantza NATO,asha ca dale rushilor bani inapoi caci postarea ta este mincinoasa din start.
18
7
Citind comentariile iti dai seama de inteligenta postacilor.. Uni posteaza ce au auzit ei la colt de strada.. Alti ca asa cred ei ca ar trebui...Sunte-ti jalnici....
14
5
Nu este normal ca misiunile militare ale Ucrainei sa aiba loc cu plecare de pe teritoriul Romaniei. E ca si cum da,Romania este in razboi cu Rusia,doar ca inca nu-si foloseste tehnica si oamenii. Sper ca I******s sa-si scoata din cap Hakuna Matata si sa nu accepte orice sugestii care sa puna in pericol populatia romaneasca. Si asa romanii o duc ca vai de lume,conflicte militare ne mai lipsesc. Parlamentul unde dracu' este? Nu se spune ca de fapt Parlamentul decide soarta tarii? O decid altii cumva?
14
28
Dupa ce i am unflat pe ukrainieni cu ajutoare(6000 de lei pe luna familie din 2 maturi si 2 copii),acum ancearca sa ne bage si an razboi.Dronele care cad la noi sunt trase de Ukrainieni,ca sa duca an eruare autoritatile N A T O .Norocul nostru ca astia si au dat seama.Ukrainienii sunt mai rai ca si Tatarii.
13
32
Hai Putine odată că de când te lauzi că ne eliberezi de ciocoi ...
8
17
p*****a p**a la curu' mamiticilor unora care comenteaza idiotenii si labareli ......
1
1
rusii se leaga de orice fac presupuneri lipsite de orice temei si ataca verbal pe toata lumea ca sa mai acopere din rusinea esecului catastrofal si pierderilor dezastruoase din ucraina de pana acum si pentru ca le-au cedat nervii demult in fata ajutorului militar masiv din occident ptr ucraina
17
8
Turcia isi revendica statutul de putere militara si economica in zona Marii Negre, Austria si Ungaria s-au coalizat revendicandu-si inflenta in centrul Europei, Rusia se vrea o noua URSS. Romania stie ce vrea?
9
3
Rusia va face fix p**a, cine mai tine cont de amenintarile ei. Au tot amenintat ca daca dam arme Ucrainei, ca daca le trimitem Himars, nush ce, ca daca le trimitem JAveline, nush ce. Da-i in plm de rusi. Nici nu punem botu la ce prostii spun rusii Aur sosoaca, nici nu suntem lasi.
34
13
Mizeriile din parlament ne baga in razboi. Ce ar trebui sa faca Rusia daca avioane inamice se rodica de pe teritoriul Romaniei? Rahatul ala de Johanis face Safari, Ciuca si Ciolos linge funduri prin Europa.
20
34
ce ar putea sa faca un paranoic decat sa ameninte pe toata lumea ? el chiar nu intelege ca toata lumea ii spune ca duce un razboi fara izbanda ? daca trei oameni iti spun ca esti beat , ar trebui sa te duci sa te culci , asa si Putin ar trebui sa procedeze cand o lume intreaga ii spune ca greseste cu acest razboi , exceptie faca doar cativa dictatori care sunt de acord cu el . el nu este in stare sa cucereasca ucraina si ameninta tarile NATO , daca face greseala ca rusia sa atace o tara NATO ar fi si ultima ei greseala .
19
10
bine ca Iohanes baga banii nostrii in Ucraina, inloc sa ii foloseasca pentru noi ca si asa tara noastra e varza...
19
34
e rexe kkktul sovietic.
22
5
Nu trebuie sa ne amestecam in treaba asta, nu trebuie sa decoleze niciun f16(al Ucrainei) de pe teritoriul Romaniei, care sa vizeze conflictul din Ucr... Cine aproba asa ceva, cel mai probabil este un mare tradator.
29
33
viseaza la uniunea sovietica. Nu sesizeaza ca are gura plina. Si frigiderul.
25
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166