REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rusia ar putea ataca NATO în 2026

Rusia ar putea ataca NATO în 2026

Bianca NEDELCU 18 martie 2024 | 10:00 637

Serviciile germane de informații susțin că Rusia ar putea lansa un atac împotriva NATO în anul 2026, dezvăluie Business Insider, care citează un raport al agențiilor germane de informații. Reorganizarea armatei ruse, mișcările de trupe, precum și extinderea producției de arme a Rusiei sunt principalele indicii.

Rusia ar putea ataca NATO in 2026

Este de aşteptat ca forţele lui Vladimir Putin să se dubleze în următorii cinci ani şi să atace, pentru început, statele baltice.

În schimb, conducerea NATO şi agenţiile americane de informaţii nu prevăd pericolul unui atac rusesc asupra NATO pe termen mediu. Oficialii consideră că forțele armate ruse vor avea nevoie de aproape 8 ani pentru a-şi restabili puterea militară pe care o aveau înainte de a invada Ucraina. 

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat sâmbătă, la Constanţa, că trebuie să ne pregătim pentru încă cel puţin câţiva ani de o relaţie tensionată cu Federaţia Rusă, dar a subliniat că o Rusie mai agresivă înseamnă o Alianţă Nord-Atlantică mai pregătită să descurajeze această situaţie.

În contextul alegerilor prezidenţiale din Rusia, care se desfăşoară în perioada 15 - 17 martie, Mircea Geoană a fost întrebat ce înseamnă câştigarea unui nou mandat de către Vladimir Putin.

"Dacă cineva crede că aceste alegeri sunt alegeri într-o lume democratică, este evident că nu este cazul. Este continuarea acestui regim politic la Moscova şi, din păcate, nu vedem o schimbare de abordare nici în Ucraina, nici faţă de Occident, nici faţă de NATO.

Aşa că trebuie să ne pregătim pentru încă câţiva ani de zile cel puţin pentru o relaţie tensionată, NATO îşi face datoria, ne protejăm teritoriul şi aliaţii, ne luăm măsuri în consecinţă, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vorbim despre un razboi clasic rushi nu au nici o shansa nici macar cu Germania sau Marea Britanie nu cu toata aliantza NATO,singurul argument al rushilor este arsenalul nuclear cu care ar putea sa distruga viatza pe tera adica ceva de genul:"ma eu shtiu ca mor dar nici pe voi nu va las ca sa traitzi",voi nu atzi vazut ca amaratzi de rushi nu au avut nici macar drone cand au inceput invazia in Ukraina,ca le-a facut ukraineeni praf o divizie de tancuri cu cateva drone bayraktar primite de la turci,divizie de tancuri care se intindea pe catziva kilometri cu care rushi innaintau spre Kiew,atunci cand a innebunit Putin de nervi si a chemat la el nishte generali rushi pe care i-a impushcat,dupa care i-au ajutat iranieni cu drone pe rushi.
3
1
Propaganda ... fraierii pot fi mai usor controlati cand sunt panicati
4
0
dar de ce nu spuneti ca nato ar putea ataca rusia in 2025 ? ca tot va place sa panicati populatia
4
7
Ar face cea mai mare greseala din istorie ! Sa ataci 32 de state este de-a dreptul utopie ! Toata Rusia va fi facuta bucati ....
5
2
avem parte de psihopati si la noi si la ei. poate ne anuntati cind lacomia voastra va fi potolita si nu va mai ginditi sa trimiteti oameninii la razboi, ca nu i-ati facut voi.
6
0
Nu am incredere in propaganda nici uneia din parti. Cred in schimb ca marile corporatii si fabricantii de arme conduc in fapt lumea si ca fac totul ca afacerile lor sa creasca,indiferent de cata suferinta provoaca,de cate crime odioase si alte nenorociri decurg din asta. Putin este un psihopat,insa nici cu restul conducatorilor din lume nu ne putem lauda. UE se vrea o dictatura in numele asa zisului bine european si planetar,alte organizatii se screm sa manipuleze bolovanimea inculta ,toti ajunsii pe pozitii inalte se cred pe bune Dumnezei iar populatiile sunt din ce in ce mai tembele si se iau dupa vrajeli,nu mai gandesc cu propriile creiere. Daca Rusia nu va ataca ,nu-i nimic,se va crea o alta amenintare ce va tine oamenii in stare de supunere si stres,in timp ce manipulatorii vor hali si vor bea ce e mai bun,se vor distra pe seama pulimii.
6
3
Pff hahahahahaha
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510