REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
34.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Rusia: Incendiu uriaş într-un imobil, aproximativ 400 de persoane evacuate

Rusia: Incendiu uriaş într-un imobil, aproximativ 400 de persoane evacuate

A.F. 10 februarie 2024 | 00:00 157

Un important incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o clădire de locuinţe din nord-vestul Moscovei, ducând la evacuarea a "aproximativ 400" de persoane, potrivit autorităţilor ruse, care până în prezent nu au indicat cauza incidentului, relatează AFP.

Rusia: Incendiu urias intr-un imobil, aproximativ 400 de persoane evacuateSursa foto: m24.ru

Imagini postate pe reţelele sociale au arătat o clădire mare al cărei acoperiş ardea, cu flăcări uriaşe ţâşnind din ea, în timp ce martori observau scena în noaptea întunecată luminată.

La faţa locului se aflau maşini de pompieri şi maşini de poliţie, potrivit acestor înregistrări video distribuite pe scară largă.

"Centrul de management al crizelor (...) din Moscova a primit un mesaj despre un incendiu pe strada Şerniahovskogo nr. 2, unde era un incendiu pe acoperişul unei clădiri rezidenţiale cu şase etaje", în apropierea staţiei de metrou "Aeroport", au raportat pe Telegram serviciile municipale ale Ministerului Situaţiilor de Urgenţă.

"Serviciile municipale au fost trimise imediat la faţa locului", au adăugat acestea, indicând că nu au "informaţii" despre posibilele victime în acest stadiu.

Patru mii de metri pătraţi sunt în flăcări, potrivit ministerului rus, care a precizat că la faţa locului au fost trimişi "peste 130 de specialişti", precum şi "două elicoptere Ka-32" pentru a încerca să ţină flăcările sub control.

Într-un comunicat separat, aceeaşi sursă a indicat că "aproximativ 400 de persoane au fost evacuate". "Au fost trimise autobuze la locul incendiului pentru a evacua aceste persoane", a continuat sursa.

Autorităţile nu au menţionat deocamdată vreo posibilă cauză a incendiului.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a asigurat rapid pe Telegram că "pompierii iau toate măsurile necesare pentru a stinge incendiul".

"Locuitorii evacuaţi primesc ajutorul necesar", a adăugat el, citează Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712