REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Rusia pregătește lichidarea politică a lui Zelenski

Rusia pregătește lichidarea politică a lui Zelenski

A.F. 8 aprilie 2023 | 00:00 1211

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksii Danilov, a declarat joi, pentru Ukrinform, că rușii depun eforturi pentru a-l „lichida politic” pe liderul ucrainean Volodimir Zelenski, după ce încercările de eliminare fizică a sa au eșuat.

Rusia pregateste lichidarea politica a lui ZelenskiVolodimir Zelenski

„Federația Rusă nu a eliminat de pe ordinea de zi lichidarea lui Volodimir Zelenski. Nu au reușit să-l lichideze fizic, așa că acum vor încerca să îl lichideze politic. O mulțime de procese care au loc pe teritoriul Ucrainei trebuie analizate cu atenție din acest punct de vedere.

Rusia caută lichidarea politică a Președintelui nostru, pentru că a arătat și a dovedit lumii întregi că este liderul națiunii, liderul țării și rușii cu siguranță nu sunt mulțumiți de asta. Volodimir Zelenski dă dovadă de umanitate, decență și multe alte virtuți, în timp ce președintele Federației Ruse este teroristul de buncăr. Imaginează-ți cât de enervant e pentru ei”, a declarat Oleksii Danilov, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i mwim cu mult kkt pe rusofili !!!
4
2
Volodimir Zelenski este un erou national si international ! Ii uram sa-i infranga pe rusi cat mai repede si sa refaca integritatea Ucrainei !
6
4
Un război între ruși e ca un desen animat între Tom și Jerry Doi tâmpiți ai planetei Putin și Jegolenski niste ruși mizerabili Se cearta pe teritorii ca acum sute de ani p****i mai sânt care îl aprobă pe actorul Jegolenski care i-ar place un război NATO Rusia Ucraina pană la război era o țară foame cu acest dement la conducere Acum caută avantaje de peste tot Ucraina de Est și Ucraina de vest e o variantă la fel cum e Korea Nimeni nu urmărește pacea se caută doar soluții zero un conflict și un război lung
5
12
presedintele ucrainean are virtuti. nu le stim noi.
0
8
razboiul putea fi ocolit si de putina si de jelenschi, dar a fost ticluit ,atatat de pe margini!acum dupa ce au murit sute de mi de tineri se vrea sa moara in continuare! pana cand? e o rusine a omenirii civilizate, a democratiei si a tuturor care sustine razboiul si la intaratat , dar o sa se vada mult mai tarziu vinovatii !blestemul omenirii moarte ii vor ajunge!
3
9
Irelevant! In timpul razboiului, politicienii sunt "PISTOL CU APA". In prezent, nu-l poate da nimeni jos pe Zelenski, pentru ca el este "SEFUL ARMATEI", iar daca Ucraina se afla in razboi, LEGEA MARTIALA DECIDE in Ucraina (adica Valerii Zaluzhnyi) e "BOSSUL" adevarat", ca sa ma exprim pe limbajul trolacilor putinisti, precum analfabetul functional de mai jos din camera de ecou AUROLACO-SOSOCISTA. Zelenski e "BOSSUL SIMBOLIC" el tine steagul sus "taie si spanzura", este eroul. La fel s-ar intampla si cu Iohannis, daca faceti un exercitiu de imaginatie. Totusi, Valerii Zaluzhnyi nu poate fi schimbat acolo pana nu se termina razboiul. Deci, presedintele tarii poate fi schimbat oricand, daca se doreste asta cu adevarat. Se vor intelege ei, IN INTERIOR. Nu are Rusia sanse sa schimbe ABSOLUT NIMIC. Poate doar sa-l asasineze fizic. Asta NU SE INTAMPLA fix din acelasi motiv pentru care INCA nu a fost asasinat Alexei Navalny. Putin ar pierde MULT MAI MULT! La fel cu mobilizarea totala in Rusia.
24
4
Sper ca ucrainenii vor tine de BAHMUT pana cand e gata contraofensiva. Imaginati-va ce ar insemna pentru sustinatorii lui Putin, fascistii cu Z in frunte, daca rusii ar anunta capturarea BAHMUTULUI, iar vreo 2 zile mai tarziu rusii ar fi alungati complet din BAHMUT, daca ar incepe contraofensiva de primavara a UCRAlNEl. Va imaginati ce lovitura sub centura ar primi rusnacii?Dupa aceste pierderi masive suferite in incercarea de a captura BAHMUT, sa-l piarda dupa doar cateva zile sau chiar ore? Ala ar fi punctul de cotitura al razboiului. Acolo s-ar pierde razboiul. Ucrainenii ar ajunge pana la granitele din '91, nimic nu i-ar mai opri, caci daca exista o "op0Zitie secreta" pentru Putin, ea asteapta aceasta contraofensiva si caderea morala si fizica a RuZiei pe front. RuZia are variante: Formarea unei grupari de mercenari care sa fie POMPATA cu `Karne de tun din CHlNA si C0REEA DE N0RD(banuiesc ca au pregatit deja asta) si AUuRr sa scoata Romania din NATO, iar RuZia sa atace prin ROMANIA
23
5
Zdrelensky a intrat intr un con de umbra si are nevoie de stiri de genul acesteia ca sa revina in atentie. Nu punem botu la vrajeala. Ucrainienii sa se intoarca la ei in tara ca nu e razboi decat in Donbas. Restul teritoriului si populatia e bine mersi. Se pregatesc de Florii si de Paste prin petreceri si gratare. Intre timp mai sapa la Bistroe. Si sa nu uitam ca in Rusia la Mariuopol viata si a reluat cursul firesc sub noua administratie.
7
22
JOS CENZURA, ba!!!
21
4
Sper ca ucra1nenll vor tine de B4HMUT pana cand e gata contra0fensiva. Im4ginati-va ce ar insemna pentru sustinatorii lui Putin, faZcistii cu Z in frunte, daca ruZii ar anunta captturrea B4HMUTULUI, iar vreo 2 zile mai tarziu ruZii ar fi alungati complet din B4HMUT, daca ar incepe c0ntra0fensiva de primavara a UCRAlNEl. Va imagin4ti ce lovitura sub centura ar primi ruZnacii?Dupa aceste pierderi maZive suferite in incercarea de a c4ptura B4HMUT, sa-l piarda dupa doar cateva zile sau chiar ore? Ala ar fi punctul de c0titura al razb01ului. Acolo s-ar pierde razb01ul. Ucra1nenll ar ajunge pana la gr4nitele din '91, nimic nu i-ar mai opri, caci daca exista o "op0Zitie seccreta"pentru Put1n, ea asteapta aceasta c0ntra0fensiva si caderea m0rala si fiZica a RuZiei pe front. RuZia are variante: Formarea unei grup4ri de merc3nari care sa fie POMPATA cu c4rne de ttun din CHlNA si C0REEA DE N0RD(banuiesc ca au pregatit deja asta) si AUuRr sa sc0ata Romania din NAT0, iar RuZia sa atace prin R0MANIA
23
5
Irelevant! In timpul razboiului, politicienii sunt "PISTOL CU APA". In prezent, nu-l poate da nimeni jos pe Zelenski, pentru ca el este "SEFUL ARMATEI", iar daca Ucraina se afla in razboi, LEGEA MARTIALA DECIDE in Ucraina (adica Valerii Zaluzhnyi) e "BOSSUL" adevarat", ca sa ma exprim pe limbajul trolacilor putinisti, precum analfabetul functional de mai jos din camera de ecou AUROLACO-SOSOCISTA. Zelenski e "BOSSUL SIMBOLIC" el tine steagul sus "taie si spanzura", este eroul. La fel s-ar intampla si cu Iohannis, daca faceti un exercitiu de imaginatie. Totusi, Valerii Zaluzhnyi nu poate fi schimbat acolo pana nu se termina razboiul. Deci, presedintele tarii poate fi schimbat oricand, daca se doreste asta cu adevarat. Se vor intelege ei, IN INTERIOR. Nu are Rusia sanse sa schimbe ABSOLUT NIMIC. Poate doar sa-l asasineze fizic. Asta NU SE INTAMPLA fix din acelasi motiv pentru care INCA nu a fost asasinat Alexei Navalny. Putin ar pierde MULT MAI MULT! La fel cu mobilizarea totala in Rusia
28
5
sa-l mwim pe donald si pe putin.
27
4
Cat mai repede
3
27

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436