REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
21.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Rusia răspunde Ucrainei că Marea Neagră nu va fi niciodată o mare NATO

Rusia răspunde Ucrainei că Marea Neagră nu va fi niciodată o mare NATO

A.F. 15 aprilie 2023 | 00:00 824

Rusia a răspuns joi Ucrainei că Marea Neagră, unde are staţionată o flotă navală, nu va fi niciodată marea NATO, după ce un înalt oficial de la Kiev a folosit acest termen în denunţarea politicilor imperialiste ale Rusiei, transmite EFE.

Rusia raspunde Ucrainei ca Marea Neagra nu va fi niciodata o mare NATODmitri Peskov

"Marea Neagră nu va fi niciodată o "mare NATO", este o mare comună", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în briefingul său de presă telefonic zilnic.

El a adăugat că pentru toate statele riverane trebuie să fie o mare a "cooperării, interacţiunii şi securităţii. De asemenea, ar trebui să aibă o securitate indivizibilă".

Peskov a subliniat că însăşi declaraţia Kievului se bazează pe contradicţii, întrucât afirmaţia că Marea Neagră ar trebui să fie demilitarizată şi să devină o mare NATO "sunt concepte care se exclud reciproc".

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a subliniat joi la Conferinţa privind securitatea regiunii Mării Negre, care are loc la Bucureşti, că "este momentul ca Marea Neagră să devină ceea ce a devenit Marea Baltică - o mare NATO".

Kuleba a adăugat că, în timp ce Occidentul nu a avut niciodată strategii coerente privind Marea Neagră, Rusia a avut mereu "un plan agresiv".

Marea Neagră are o importanţă deosebită pentru asigurarea păcii în Europa, a arătat Kuleba, susţinând că ocuparea peninsulei Crimeea de către Rusia reprezintă o ameninţare pentru întreaga lume.

În acest sens, şeful diplomaţiei ucrainene a adăugat că pacea trebuie să însemne restabilirea graniţelor Ucrainei recunoscute internaţional, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine de cine se apropie?
0
0
Hai Rusia si terminati o data cu circarii ca sa scapam si noi de iei
3
2
Never say never!
1
0
marea neagra este o mare mica.adica,atentie si rostanii din romania,orice nava,submarin poate fi bagata la fund imediat cu tir de rachete.asa ca ba mapn,rachete si drone va trebuie nu f35 si submarine aiurea.unde ascunzi submarinul la 200 m adincime platou?ti.l baga la fund de tot instantaneu.rusnacii mai au nave deoarece nu au vrut si n.au avut rachete ucrainienii sa le bage la fund,dar daca mai trimit rachete,alea vor fi primele racorite!
2
1
cu mult kkt !!! Marea neagra e albastra, nu rosie !!!
5
3
FORTA RUSIA
7
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436