REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
24.9° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Rusia spune că furnizarea de F-16 către Ucraina va expune Occidentul la riscuri „colosale”

Rusia spune că furnizarea de F-16 către Ucraina va expune Occidentul la riscuri „colosale”

Victor ROTARU 22 mai 2023 | 00:00 1237

Ţările occidentale se expun la "riscuri colosale" dacă furnizează Ucrainei avioane de luptă F-16, a declarat viceministrul rus de externe Aleksandr Gruşko.

Rusia spune ca furnizarea de F-16 catre Ucraina va expune Occidentul la riscuri „colosale”

Gruşko a răspuns la o întrebare despre implicaţiile furnizării avioanelor, pe care Ucraina le cere de la ţările NATO.

Angajamente de a livra avioanele încă nu au fost obţinute, dar preşedintele american Joe Biden le-a spus vineri liderilor G7 că Washingtonul sprijină programe comune ale aliaţilor de formare pentru piloţi ucraineni pe F-16, au declarat înalţi oficiali americani.

"Noi vedem că ţările occidentale încă aderă la scenariul escaladării. Aceasta implică riscuri colosale pentru ei înşişi", a declarat Gruşko.

"În orice caz, acest lucru va fi luat în considerare în toate planurile noastre şi avem toate mijloacele necesare pentru a atinge obiectivele pe care le-am stabilit", a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
putinist cu mult kkt !!! Mwie cu kkt asasinului pitic putin !!!
2
0
Iar a aparut idiotul care isi da singur likeuri. MUE UCRAINA
0
2
OIanda are in prezent destuIe F35 "de rezerrva" pentru ZB0RUI DE PREGATlRE. Si sa nu uite rusii de TRAGEDlA pe care au PR0V0CAT-0 prin D0B0RAREA zboruIui MH17!!! OIanda are tot dreptuI sa o faca. E in LEGlTlMA APARARE! Rusii sa-si canttareasca bine ACTlUNILE. Daca Ucraina primeste F35 in anii URMAT0Rl, sa vedem cum le D0B0ARA rusii si cu ce. Cu alea 5 Su57 de la parrada? Oare le mai au rusii sau au cazzut jumatate si e "s/e/c/r/e/t de stat"? Cu "PATRl0Tl" / lR0N D0ME, cu F35, F22, HlMARS, A/B/R/A/M/S, A/B/R/A/M/S X, "LE0PARZl" si toate cele. Cu cat trece mai mult timp, cu atat armatta rusa e mai PR0ST ECHlPATA, iar cea ucraineana mai bine ECHlPATA. Cu fiecare zi care trece, Rusia scade tot mai mult in topuI armateIor GL0BALE, iar Ucraina urca. KARMA! Caci UCRAINA daca NU renunta la armeIe sale nucIeare prin MEM0RANDUMUL din 1994, ar fi fost deja intrata in NATO sau rusii nu ar mai fi putut s-o lNVADEZE. Ucraina fie intra in NATO, fie (RE)PRlMESTE armeIe nucIeare.
14
4
Rusii daca nu-l elimina pe CANCER0SUL de Putin mai repede, s-ar putea ca Ucraina sa primeasca si F-35, in caz ca "au rusii noroc" si se prelungeste razboiul inca vreo 3-4 ani. Oricum americanii nu mai au nevoie nici de F-22, caci deja au pregatit avioanele de generatia a 6-a si mai sunt vreo 5 ani pana le scot la zbor OFICIAL. Cu cat dureaza mai mult razboiul, cu atat va fi MAI RAU PENTRU RUSI! Bag mana in foc ca daca mai tine razboiul 5 ani, Ucraina primeste si F-35 si ABRAMS X. Ucraina ii va impinge pe rusi complet in afara Ucrainei. Insa, rusii tot nu si-ar recunoaste infrangerea. Am o banuiala ca VOLGOGRAD (STALINGRAD) e urmatoarea oprire a Ucrainei! Sa vedem pe unde mai ajung rusii in Marea Caspica, Marea Azov sau Marea Neagra? "Operatiune Speciala" zicea piticul de 157cm inaltime Putin? Totul merge ca la carte? Nu a pierdut nimic? Unde e "demilitarizarea Ucrainei? Ucraina devine a 2-a armata a lumii. REPRIMESTE nuclearele sau intra in NATO. Stalingrad+BELARUS pe masa negocierilor
12
3
Sau ce ar putea sa ne mai minta propagandistii AURolaco-SOSocisti? Ca rusii puteau ocupa Ucraina in 3 zile, dar nu au vrut? Ca rusii pot impinge in prezent linia frontului, dar NU VOR? Hahahhahaha! Hai, ca ne aminta rusii! Haideti sa ne panicam! Hahahahahhahahahaha! Oh, nu! Oh, nu! Dupa ce termina cu Bahmut, vin spre noi! Hahhahahahaahaha! Hahhahahaha!
11
3
Ba, deci MOR DE RAS cand vad cat de PR0STl sunt rusii! Hahahhahaha! Pai cum ar putea ei sa ameninte occidentul, cand rusii nu mai reusesc sa impinga linia frontului in Ucraina? Ba mai mult de atat, urmeaza contraofensiva ucraineana si"se anunta" ca Rusia va pierde cel putin 50% din teritoriile invadate pana in prezent. Pai cu ce anume poate Rusia sa ameninte occidentul daca ofera F-16 Ucrainei? In primul rand, cine e Rusia sa decida ce tancuri/avioane "are voie"Ucraina sa cumpere sau sa n-o faca? Cine puIa mea e Rusia? Hahhahaha! (1) Rusia nu are sanse in fata "tarilor occidentale", nu are sanse impotriva NATO! (2) Un atac nuclear tactic in Ucraina ar insemna pornirea unui razboi mondial CONVENTIONAL impotriva NATO, deci Rusia si-ar semna testamentul. (3) Pentru un razboi conventional, Rusia are nevoie de MOBILIZARE GENERALA, deci incepe RAZBOI CIVIL IN RUSIA! Hahahaha! Cu ce poate Rusia ameninta occidentul in caz ca ofera F-16 Ucrainei? Va ataca NUCLEAR STRATEGIC? Se va autodistruge?
10
4
Hai lasa-ma.. Si ce-o sa le faceti astora care dau F16 Ucrainei ? O sa va cacati in fantanile lor, noaptea ?
10
3

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699