REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Ryan Gosling a lansat ''Ken The EP'', care include o versiune de Crăciun ''I'm Just Ken''

Ryan Gosling a lansat ''Ken The EP'', care include o versiune de Crăciun ''I'm Just Ken''

A.F. 22 decembrie 2023 | 00:00 213

Ryan Gosling a lansat materialul discografic ''Ken The EP'', care include trei noi versiuni ale hitului ''I'm Just Ken'', melodie de pe coloana sonoră a peliculei ''Barbie'', informează DPA.

Ryan Gosling a lansat ''Ken The EP'', care include o versiune de Craciun ''I'm Just Ken''Ryan Gosling

Vedeta de la Hollywood a interpretat personajul Ken alături de Margot Robbie, care a jucat-o pe Barbie, în comedia de succes regizată de Greta Gerwig despre celebra păpuşă Mattel.

Printre noile versiuni incluse pe EP se află şi o versiune festivă, intitulată ''Merry Kristmas Barbie'', care include zurgălăi, clopoţei şi un nou acompaniament vocal.

La finalul versiunii festive, Gosling spune: ''Merry Christmas Barbie, wherever you are.'' ("Crăciun fericit, Barbie, oriunde te-ai afla.")

În videoclipul care însoţeşte melodia, Gosling cântă înconjurat de instrumentişti, într-o încăpere decorată cu luminiţe de Crăciun.

Pentru cei care caută tonalităţi mai melancolice, EP-ul include versiunea acustică a melodiei, intitulată ''In My Feelings''.

Versiunea ''Purple Disco Machine Remix edition'' oferă o notă psihedelică melodiei.

EP-ul a fost creat alături de Mark Ronson, producătorul executiv al albumului ce include coloana sonoră a peliculei ''Barbie'', şi de Andrew Wyatt, care a colaborat de asemenea la acest proiect.

Versiunea originală ''I'm Just Ken'' a fost nominalizată recent la un premiu Grammy pentru cea mai bună melodie compusă pentru media vizuală.

"Barbie" a înregistrat un succes răsunător de box-office anul acesta, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513