REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Ryan Reynolds a apărut într-o reclamă Tesla folosind tehnologia deepfake generată de AI

Ryan Reynolds a apărut într-o reclamă Tesla folosind tehnologia deepfake generată de AI

A.F. 23 mai 2023 | 00:00 351

Fanii i-au cerut actorului Ryan Reynolds să ia măsuri legale după ce asemănarea lui a fost folosită într-o reclamă generată de Inteligența Artificială (AI) pentru Tesla.

Ryan Reynolds a aparut intr-o reclama Tesla folosind tehnologia deepfake generata de AIRyan Reynolds

Săptămâna aceasta, consilierul financiar și YouTuber Kevin Paffrath – cunoscut sub numele de „Meet Kevin” – a devenit viral pe Twitter când a distribuit o reclamă creată de fani pentru Tesla folosind tehnologia deepfake de inteligență artificială (AI ) . Deepfake-urile sunt videoclipuri și imagini care au fost create digital sau modificate folosind imagini AI, conform independent.co.uk.

Paffrath a postat videoclipul , despre care a pretins a fi o nouă reclamă, cu Ryan Reynolds care promovează vehiculele electrice ale lui Elon Musk. În vocea generată de inteligență artificială, vedeta din Deadpool pare să vorbească despre îmbunătățirile auto-conducerii și beneficiile din punct de vedere al costurilor.

„Hei, sunt Ryan Reynolds”, începe reclama, așa cum apare o imagine animată a actorului pe ecran. „Cât crezi că ar costa să deții o mașină atât de grozavă?” spune el, alături de imaginile interioare reale ale unei mașini care se conduce singur.

„Prezentarea primei reclame a lui @Tesla, cu @VancityReynolds”, a subtitrat Paffrath clipului, înainte de a clarifica că a creat reclama folosind tehnologia AI. „Avertisment: Am făcut acest lucru parțial cu AI falsă. @VancityReynolds nu a făcut parte din asta, deși credem că ar fi un partener de marcă fenomenal pentru @elonmusk și @Tesla. Încântat să zbori la sediul central Tesla și să împărtășesc mai multe idei gratuit oricând.”

Videoclipul realizat de fani vine după ce Elon Musk ar fi spus, într-o întâlnire recentă a părților interesate Tesla, că marca se va uita către publicitatea media tradițională – o mișcare dură din istoria Tesla de a nu plăti pentru aprobări, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768