REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ryan Reynolds, îngrozit că ar putea fi tată de băiat. Declaraţii înduioşătoare despre fetiţele lui

Ryan Reynolds, îngrozit că ar putea fi tată de băiat. Declaraţii înduioşătoare despre fetiţele lui

Replica API 13 noiembrie 2021 | 00:00 999

Pe lângă faptul că este un actor talentat şi admirat, Ryan Reynolds este tatăl a trei fiice împreună cu actriţa Blake Lively. Actorul a dezvăluit că s-a temut să fie tată de băiat.

foto: Shutterstock

Recent, s-a anunţat că, pe 12 noiembrie, va avea loc premiera internaţională a filmului „Red Notice‟ în care Ryan Reynolds joacă alături de Dwayne Johnson şi Gal Gadot. Pelicula este programată să fie lansată pe 12 noiembrie, scrie clickpentrufemei.ro.

Este o comedie de acţiune despre un agent Interpol care urmăreşte un hoţ de artă internaţional. A fost filmată în Atlanta, Roma şi Sardinia şi se pare că este unul dintre cele mai importante filme Netflix până în prezent, cu o investiţie de peste 200 de milioane de dolari.

Cu prilejul promovării noii pelicule, Reynolds a vorbit despre asemănările dintre el şi celelalte două staruri, cum ar fi faptul că toţi cresc câte 3 fete de vârstă mică. Tot cu această ocazie, actorul a dezvăluit că a avut mari emoţii când soţia sa era însărcinată cu al treilea copil pe motiv că ar fi putut avea un băiat. El însuşi provine dintr-o familie cu patru băieţi dintre care el este cel mai mic, deci ar fi trebuit să fie obişnuit să crească un băiat. Totuşi, care să fi fost cauza îngrijorării lui?

„La cea mai mică, eram îngrozit că va fi băiat‟

Starul american a dezvăluit că atât Blake Lively, cât şi el au aflat mai târziu sexul celui ce-al treilea copil al lor. Au vrut să fie o surpriză, dar Reynolds nu s-a putut abţine să nu afle până la momentul naşterii. „La cea mai mică, eram îngrozit că va fi băiat pentru că nu ştiam, pur şi simplu nu ştiam să fiu altceva decât tată de fete‟, a spus el. Lively şi Reynolds mai aveau două fiice, pe James şi Inez. A treia fiica a lor, Betty, s-a născut pe 4 octombrie 2019.

Vedeta a explicat de ce era îngrijorat de posibilitatea de a avea un fiu: „Am crescut cu băieţi şi eram mereu aruncat de pereţi chiar când era o uşă la mică distanţă...‟, a glumit el, adăugând că a fost recunoscător că a crescut trei fiice.

Reynolds nu poate sta mult timp de familie

Vedeta a mai recunoscut că a discutat adesea despre paternitate şi creşterea fiicelor cu colegii săi Gal Gadot şi Dwayne Johnson. „Aveam experienţe comune. Ne bucurăm că avem fete!‟, a spus actorul. Reynolds a mai dezvăluit că fiicele lui au mers la şcoală cu fetele lui Gal Gadot şi că sunt cu toţii prieteni grozavi.

Nu este prima oară când actorul vorbeşte despre familia sa. În urmă cu un an, la lansarea filmului de animaţie „The Croods 2: A New Age‟, în care Ryan a dat voce personajului Guy, actorul a vorbit despre cum este pentru el să fie tată. „Nu glumesc, sunt ca cei mai grozavi oameni pe care îi cunosc‟, a spus el despre soţia şi copiii lui. „Dacă ceva înfricoşător apare în viaţa mea, ei sunt primii oameni care m-ar susţine, pentru că au înţelepciune şi putere şi sunt calmi în momente de criză. Au curaj în astfel de momente de criză‟, a afirmat el şi a adăugat: „Îmi place să fiu tată. Am trei fete pe care nu mi le-aş fi imaginat niciodată într-un milion de ani. Am trei fraţi mai mari, aşa că, pentru mine, a avea trei fiice a fost ca o plimbare şi-mi place fiecare secundă. Încerc să fiu cât se poate de prezent. Când filmăm, mergem peste tot împreună. Petrec mult timp cu fetele mele‟.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510