REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

S-a aflat adevărul în cazul lui Versace. Acesta a avut parte de o moarte cumplită

S-a aflat adevărul în cazul lui Versace. Acesta a avut parte de o moarte cumplită

Mariana MURAT 31 iulie 2024 | 16:32 2754

Au apărut primele concluzii în cazul morții influencerului Andrei Versace. Potrivit medicilor legiști, detaliile rezultatelor necropsiei sunt șocante: acesta ar fi consumat câte două sticle de alcool pe zi, lucru care a dus la moartea tânărului. Potrivit necropsiei, organismul său a cedat pentru că nu ar mai fi reușit să metabolizeze tăria consumată. Atenție, urmează descrieri cu un puternic impact emoțional.

S-a aflat adevarul in cazul lui Versace. Acesta a avut parte de o moarte cumplita Andrei Versace 

Potrivit medicilor legiști, Andrei Versace a avut parte de o moarte cumplită. Rezultatele necropsiei ar fi arătat că ficatul bărbatului s-a rigidizat pentru că acesta consuma câte două sticle de tărie pe zi, iar esofagul, fiind puternic vascularizat, s-a umplut de cheaguri și de sânge. Bărbatul de doar 37 de ani a leșinat și, într-un final, după ce i-a scăzut și tensiunea, și-a dat ultima suflare.

S-a aflat adevarul in cazul lui Versace. Acesta a avut parte de o moarte cumplita Imagini din apartamentul lui Versace 

Pe de altă parte, experții care au analizat ultimele imagini cu Andrei Versace au susținut că tânărul consuma droguri.

De altfel, există și date publice conform cărora Andrei Pârvan, cunoscut drept Andrei Versace, a consumat droguri din adolescență și a fost victima acestora. El a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. A avut, în trecut, probleme și cu clanurile de interlopi care l-au șantajat de-a lungul anilor, conform realitatea.net.

S-a aflat adevarul in cazul lui Versace. Acesta a avut parte de o moarte cumplita Imagini din apartamentul lui Versace

Reamintim faptul că Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiți influenceri din România, a fost găsit decedat în locuința sa. Descoperirea tragică a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. 

Conform surselor din Poliție, paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros puternic provenind din apartamentul lui Andrei Versace. Pentru că ușa era încuiată, a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare de la ISU București-Ilfov. 

Cunoscut sub numele de Versace, Andrei Pârvan a devenit faimos în presa tabloidă pentru imaginea unui milionar excentric pe care și-a creat-o prin intermediul platformelor de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
influencer care influenteaza de bine? zice in acest articol ca si-a creat imagine de milionar, dar macar avea un milion? n-avea nici măcar un milion dar avea imagine de milionar, ca să vezi, plus ca l-am vazut la stirile de pe la tv-uri cand zicea asa :"regina Angliei a murit, trăiască regele fițelor", băi nene cu cine te compari tu, tu un rupt in c.ur, vai de tine, te compari cu regina Angliei, toți bășinoșii au ajuns sa se creada mai tari decat regina Angliei
11
0
Dumnezeu să-l odihnească, nu am nimic cu el, doar că nu mai folosiți măi oameni buni termenul influencer pentru orice om certat cu legea, care consumă substanțe interzise, consumă alcool, ori cine știe chestii similare mai face. Ce influencer ? Că influențează tineretul să-și ducă viața la fel ? Barosăneală, bani, femei, droguri ș.a.m.d și ești mare vedetă în RO. Trist ..
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513