REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

S-a ales cu amendă penală după o noapte de beție petrecută în club

S-a ales cu amendă penală după o noapte de beție petrecută în club

Victor ROTARU 9 iulie 2023 | 00:00 2301

Deseori oamenii apelează la câteva pahare de băutură pentru a se dezinhiba, ajungând să consume mai mult decât pot duce. Acesta e și cazul lui Cătălin E., care după o noapte de club, a ajuns să doarmă lângă o necunoscută. Distracția s-a terminat la poliție și, în final, în fața magistraților, după ce evenimentul s-a lăsat cu bătăi.

S-a ales cu amenda penala dupa o noapte de betie petrecuta in club

Totul s-a întâmplat pe 29 iulie 2020, în jurul orei 5:30, atunci când Cătălin E. a intrat într-un imobil din Costinești, acolo unde erau cazați mai mulți angajați ai unei firme. Cătălin E. a pătruns în camera unei femei, și s-a așezat în pat lângă ea, în timp ce aceasta dormea. Trezindu-se din somn şi fiind surprinsă de prezența lui Cătălin E., l-a întrebat ce caută în acel loc, însă acesta nu i-a răspuns, motiv pentru care i-a cerut să părăsească camera. Văzând că musafirul refuză să plece, femeia a coborât la parterul imobilului şi a trezit un coleg pentru a-i cere ajutorul. Acesta a urcat scările pentru a discuta cu Cătălin E. iar în momentul în care a ajuns pe ultimele trepte a fost lovit de către Cătălin E., iar ca urmare a loviturii s-a dezechilibrat şi a căzut pe scări. Ulterior, Cătălin E. a început să arunce cu ghivecele din apropiere în direcția persoanei vătămate care se afla căzută. Alarmat de zgomotul creat, a mai venit un alt coleg, care la rândul său a urcat scările pentru a discuta cu Cătălin E. şi să îi explice că a greşit cazarea, însă a fost împins de către inculpat, lovindu-se de balustrada scărilor. 

Cătălin E., a declarat că în seara de 28 iulie 2020, în jurul orei 23:30, a mers împreună cu mai mulţi prieteni într-un club din staţiunea Costineşti, unde a cunoscut o fată, al cărei nume nu îl cunoaşte. În cursul nopţii, în jurul orei 04:30, aceasta i-a propus să o însoţească la locuinţa sa, unde era cazată, lucru care s-a şi întâmplat. Ulterior, conform susţinerilor lui Cătălin E., au întreţinut relaţii sexuale în camera acesteia, după care, fata respectivă a ieşit din cameră, motivând că merge până la parter, iar la scurt timp a intrat în cameră un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care avea în mână o coadă de mătură şi care a început să îl lovească fără motiv. În timp ce era lovit, inculpatul a reuşit să iasă din cameră, dorind să plece, însă persoana respectivă nu îl lăsa, motiv pentru care l-a împins, fără să îşi dea seama că acesta se afla în dreptul scărilor, ocazie cu care acesta a căzut pe scări până la parter. În acel moment, lângă inculpat a venit altă persoană de sex masculin, de aproximativ 30 de ani, care l-a lovit cu o piatră în cap, fapt pentru care l-a lovit şi el la rândul său, ulterior la faţa locului venind organele de poliţie.

S-a ales cu amenda penala dupa o noapte de betie petrecuta in clubMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să îl cerceteze pe Cătălin E. în stare de libertate, condamnându-l la pedeapsa amenzii penale, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677