REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

S-a dat startul distracţiei! Turiștii au luat cu asalt litoralul. Video

S-a dat startul distracţiei! Turiștii au luat cu asalt litoralul. Video

Virgil STOIAN, Ana Maria LIPAN 28 aprilie 2023 | 00:00 1525

S-a dat startul la distracție pe litoral! Se anunță un weekend aglomerat la malul mării, principalele puncte de atracție fiind Mamaia, unde are loc festivalul „Sunwaves“ dar și Costineștiul, unde împătimiții muzicii trap și nu numai sunt așteptați la a doua ediție a festivalului „Beach, please“.  Zeci de mii de turiști sunt așteptați în această perioadă să se distreze la malul mării, oferta fiind una deosebit de bogată. Și, ca de obicei, Gara din Constanța a fost luată cu asalt de tinerii nerăbdători veniți din toate colțurile țării să se distreze. Trenurile au ajuns arhipline, majoritatea călătorilor fiind tineri pregătiți să petreacă 4 sau chiar 5 zile.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video
Turiştii şi-au făcut simţită prezenţa pe litoral fapt pentru care traficul de la Gara Constanţa spre sudul litoralului a fost aproape impracticabil. Mai mulţi şoferi s-au arătat nemulţumiţi de cozile formate pe bulevardul Aurel Vlaicu sau în localitatea Lazu-Agigea.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video

Trenul care trebuia să ajungă la Constanța la ora 13:59 a avut, ca de obicei, întârziere 20 de minute. Bucureșteni, și nu numai, au coborât din tren, dornici de distracție, fie luând drumul spre Mamaia fie spre Costinești, la festivalul ”Beach Please”.

În tot acest timp, la două linii distanță, un alt grup de tineri gălăgioși așteptau trenul de Mangalia pentru a ajuns la timp la deschiderea festivalului amintit.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video

Ministrul Antreprenoriatului si Turismului, Daniel Cadariu a dezvăluit recent faptul că pe 1 mai vor fi deschise peste 100 de hoteluri de pe litoral, iar că majoritatea locurilor au fost deja rezervate.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video

Iată că cifrele nu mint, în stațiunea Mamaia traficul fiind înghețat de sutele de autoturisme, ce circulau bară la bară. Aglomerația putea fi zărită încă de la ieșirea din orașul Ovidiu, spre Constanța, unde s-au format cozi kilometrice.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video
Specialiștii în domeniul turismului estimează faptul că aproximativ 100.000 de români vor petrece 1 mai-ul pe litoral anul acesta, adică dublu față de anul trecut. Pe lângă Mamaia și Costinești, considerat polul distracției în această perioadă, nici Vama Veche nu va duce lipsă de vizitatori, pregătirile fiind în toi, iar locurile de cazare fiind aproape în totalitate ocupate.

S-a dat startul distractiei! Turistii au luat cu asalt litoralul. Video

Weekend plin de evenimente

Turiștii au de ales fie între Costinești unde sunt festivalurile ”Beach Please”, pe plajă sau ”MayBeRock” care va fi  la White Horse. Sau pot alege Mamaia, cu festivalul Sunwaves de pe plaja Blue Beach unde se construiesc 4 scene ce vor găzdui aproape 100 de artiști internaționali și români ce vor mixa începând din 27 aprilie fără oprire până în data de 3 mai 2023. Tot în Mamaia sunt și două festivaluri gastronomice, ”stropite” cu muzică bună: "Festival du bonheur pour le gourmands" pe plaja Enigma din Mamaia și Hello May și Grill Fest pe plaja din Reyna din Constanța.

Video:

 
Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In zona gării nu e nici o aglomerație. Turiști - doar virtual. Logic este sa mergi la munte. Măcar acolo frigul este la el acasă.
0
0
Foarte frumos.Costinestiul arata ca o floare. B.ASINA PORCULUI
5
1
S-a dat startul haosului! Toti drogalaii si cretinii care n-au ce face acasa vin la CT. Noroc ca e frig!
8
2
Astia care nu faceti chescherei de pe urma lor, va simt dezamagirea in comentarii. Nu mai fitz frustrati.
3
3
drogatilor,o sa va racoriti putin .e frig berbecilor.pina in iulie Nu avetica cauta la mare,decit ca sa va prafuiti.bbouarilor!
6
3
Gata , incepe transhumanta subventionata si incurajata de autoritati...altfel nu putea fiecare sa manance si sa bea la el acasa sau in cartier?
5
2
Au năvălit inhalatorii! Ambuteiaje, ambulante, accidente pe scurt haos. Oare e motiv de bucurie?
7
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166