REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

S-a dat startul la distracție în parcarea de la Aqua Magic! Video

S-a dat startul la distracție în parcarea de la Aqua Magic! Video

Replica API 7 iunie 2022 | 23:10 1625

Odată cu ridicarea temperaturilor în termometre și cu sosirea verii, la malul mării, tinerii costănțeni și-au dat întâlnire, ca în fiecare an, în parcarea de la Aqua Magic. Dacă pe timpul zilei parcarea este liberă, iată că, odată cu lăsarea întunericului, parcarea se animează cu tinerii dornici de distracție, cu greu găsindu-se locuri de parcare libere.

Ca în fiecare an, odată cu creșterea temperaturilor, parcarea de la Aqua Magic devine locul de întlâlnire preferat al tinerilor constănțeni.

Este cunoscut faptul că pasionaţii de maşini puternice au găsit locuri prin urbea de la malul mării, unde se pot juca niţel. Tinerii se adună, turează motoarele şi încep drifturile sau liniuţele.

De cele mai multe ori, tinerii s-au filmat, mândri fiind de grozăviile lor, şi au postat imaginile pe internet. Fie din spirit de bravadă, dornici de senzații tari, de a se făli cu autoturismele din dotare sau din alte motive, se găsesc destui tineri care folosesc parcările din stațiunea Mamaia pentru a face drifturi.

În timp ce mulți dintre tineri își etalează caii putere ai motorului, există și persoane care sunt dornice doar să socializeze, astfel că și-au luat scaune pliabile și s-au așezat lângă autoturisme.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo se strang, cu bautura, drogheli, asteapta seara sa se dea peste cap, se vede de la o posta, dar intrebarea e ce face politia?oare pleaca la somn?
1
0
Ba va bate foamea la table cu 18.5-0 si voua va trebuie drifturi si liniute.Bogatilor care va numiti.
2
0
drifturi si liniute? dar unde va credeti in tokyo drift? numa' abureli scrieti de la un timp
2
0
Daca in sarakia asta de oras chiar nu exista si alte optiuni de ati petrece timpul liber normal ca te duci in parcarea aia si stai ca lakele si astepti sa se scurga timpul si tineretea.
0
0
Taranoi saraci de TL cu cas pe la gura!
0
0
lasati.i mai,dau de lucru mecanicilor,mai vind cauciucuri magazinele de profil,merge economia pe tarani!
0
0
Se aduna toti saracii cu tigaile.
2
0
Iar ati ramas in pana de idei cu stirile repetati stirea asta in fiecare an deja stie toata lumea ca lumea se strange la aqua in fiecare seara vara chiar mai era nevoie de inca o stire si anul asta?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768