REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

S-a dat STARTUL la DISTRACȚIE, pe litoral! Festivalul NEVERSEA și-a deschis porțile! Video

S-a dat STARTUL la DISTRACȚIE, pe litoral! Festivalul NEVERSEA și-a deschis porțile! Video

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2573

S-a dat startul la distracție pe litoral! Festivalul Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, și-a deschis în cursul zilei de joi, 7 iulie a.c., la ora 14:00, porțile pentru zeci de mii de visători din întreaga lume! Timp de 4 zile și 4 nopți, The Island of Dreams va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o poveste frumoasă alături de cea mai faină gașcă de festival și peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume.

Fanii Neversea au fost întâmpinați de personaje pline de culoare, animatori, dansatori și decoruri fantastice de pe The Island of Dream, casa festivalului plin de culoare. Pe timpul zilei, organizatorii Neveresea au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experiențe VR, ecrane kinetice, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri.

Odată cu apusul, pe Main Stage și-au făcut apariția artiștii iubiți și mult așteptați precum The Motans, Madeon, Danny Avila, Alesso, KSHMR, Ummet Ozca și Tchami.

Pe scena The Ark au bucurat inimile artiști precum Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, DJ Shiver, L’Entourloop with N’Zeng, Troy Berkley & Blabbermouf, Macanache, Paraziții, Phunk B, Șuie Paparude, YnY Sebi, Zo.

Pe scena Oasis au fost prezenți Anna Tur, Claptone, Elchinsoul B2B Kattia, Ferreck Dawn, Mike Kross, Noel Holler B2B Toby Romeo, Nusha, Paul Damixie, Terry Golden.

Pe scnea Temple au fost Sublee B2B Cap, Paul Kalkbrenner și Nina Kraviz, iar pe scena Daydreaming au fost Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Dizharmonia, El Mundo, Hot Oasis, Julian M, Oliver Koletzki.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mizerie. Pacat ca vijelia de ieri din Mamaia Nord nu a fost 8 km mai spre sud.
0
0
Un eveniment cam chici
0
0
Am auzit ca un bilet de intrare este 400 de lei sau mai mult, ma intreb daca merita banii astia pentru care, poate, muncesti 3 zile.
0
0
Nu inteleg de ce ne bagati reclama asa pe fata in legatura cu paza asigurata de Zip Escort. Fie, incalcati spatiu de publicitate, dar macar lasati disponibile comentariile la respectiva stire. Cititorul e mereu prost..politica de stat.
1
0
numai anonimi. Macar sa fie droage, daca muzica nu e.
1
0
.***a nu ne miram de ce la mijloc de luna iulie se vor tripla infectarile cu COVID si VARIOLA MAIMUTEI ! CAKATUL asta de festival lipsea Romaniei ! La 50 km de Romania se moare in razboi si noi trebuie sa suportam drogatii ! Huooooo !
0
1
Trebuie sa si platesti bilet? Nu m-as duce nici sa ma plateasca ei pe mine.
0
0
s-a dat startul Neversea . A inceput festivalul drogalailor , un piertroi de gat si marea este aproape scapa lumea de voi
4
1
Pe consumatorii de droguri Soare,Girleanu,Dinu nu ii invitati la prafuri!
3
1
Sa vina formatii consacrate nu panarame.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513