REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
14.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

S-a decis! Cine intră în Consiliul Județean Constanța

S-a decis! Cine intră în Consiliul Județean Constanța

Virgil STOIAN 13 iunie 2024 | 15:50 11301

După centralizarea voturilor, Florin Mitroi (PNL) a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța cu 37,7%, la o diferență de 13 procente față de Cătălin Grasa (PSD), care a obținut 24,54% dintre voturi. Pe locul trei se află Mohammad Murad (AUR), cu 14,72%. Concret, Florin Mitroi a obținut 110.862 de voturi, iar Grasa 72.193, fiind o diferență de peste 37.000 de voturi.

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaFlorin Mitroi

Majoritate în Consiliul Județean

În ceea ce privește consilierii județeni, PNL a obținut 36,22%, iar PSD 24,22 %, pe locul 3 e AUR, care a obținut 15,98 %,  ADU-12,68%, SOS-4,5%.

Intră în Consiliul Județean 4 partide:  PSD,PNL, AUR și ADU. PNL are 15 consilieri, PSD are 10, AUR 6 iar ADU 5.

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaRăzvan Filipescu

Care vor fi consilierii județeni

PNL:  Ioan-Alexandru Picu, Răzvan Filipescu, Alexandru Pintilie, Adnan Mustafa, Mihai Butnaru, Gianina-Ionele Topolov, Dana-Mariana Constantinescu, Cristina-Elena Ciobanu, Andreea Gheorghe, Stelian Gima, Enache Bucovală, Liviu Popa, Stere Guteanu, Alexandru Grăniceru, Andrei Gurgu.

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaIoan Picu

PSD: Ionel Bucur, Ivașcu Marinela-Gela, Stere Bușu, Pîndichi Cornelia, Niță George, Stan Daniela, Surdu Marian, Learciu Dumitru Daniel, Malciu Ana Maria, Marius Stamate.Dumitr

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaDumitru Learciu

AUR: Murad Mohamad, Mateescu Sorin-Cristian, Saioc Maria, Vlahu Nicolae, Hristu Cosmin, Istrate lulian-Sorin. Menționăm că Morar Andra-Diana ar putea intra și ea în Consiliul Județean dacă Murad va prefera să fie în Consiliul Local din Mangalia.

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaMohammad Murad

ADU: Lazăr Gilda-Valentina, Mirea Cristian, Babă Theodor-Ionuț, Palaz Claudiu-Iorga, Enciu Petre.Petre

S-a decis! Cine intra in Consiliul Judetean ConstantaPetre Enciu

După închiderea urnelor de vot, imediat după ora 22.00, Vergil Chițac a declarat: „Cu siguranță, vă promit, le promit oamenilor că nu îi voi dezamăgi, sunt încrezător că voi câștiga detașat. Vreau să mulțumesc echipei de la județ, lui Bogdan Huțucă în special că a fost alături de mine în toată perioada și m-a încurajat. Vreau să mulțumesc vălurenilor că au fost alături de mine în tot județul și în rest așteptăm rezultatele și cu siguranță că voi avea mai multe de spus.”, a transmis Florin Mitroi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va duce mintea ka nimic bun popor p***t
0
0
DLE. IOAN PICU ???? CE INCREDERE SA AVEM NOI ALEGATORII,I N DOMNIA VOASTRA,CAND DTE TE PREZINTI CU ASA...BARBA...DACA ESTI IN DOLIU...CEREM SCUZE...DACA NU...BARBIERESTE-TE SA FIE CREDIBIL..
1
0
Unde ești tu Țepeș doamne?
2
0
Un oraș frumos plin de oameni i ncompetenti !
3
1
De alde learciu si palaz, traseisti oportunisti, suntem satui. Sa mai inventeze astia partide noi, sa aiba pe unde trece. Vai di plua noastra, tot la ciolan, tot la ciolan trag toti friptueistii. Pe filipescu, ce il recomanda? Acum ceva ani candidat de la pesede, acum vad ca s-a operat, e penelist, bine, aceasi speluca.
1
0
Yavash, yavash, intrara mach1doni in politica. Amu sa va vaz!
6
0
Sa va vad peste patru ani, ce va mai ramane din Cta dupa mitroi. Nimic de ciordit!
8
2
Tot orasul este o carciumq, o bodega.
9
0
peste 20% aur si sos dupa 34 de ani de asa zise libertate si democratie de rasu plansu
3
5
De rasul lumiiii, doi carciumari consilieri judeteni.....ati inebunit. Ce ii reprezinta, ce talent, ce experienta pot avea doi evazionisti. Domnule Mitroi, te-am votat, dar ......de rasul curcilor.
28
2
CE NE MAI MIRAM,CA TARA ASTA SE ANDREAPTA PE UN DRUM GRESIT. AM CITIT,,, ,TOTI GOLAANII SI HOOTII JUDETULUI,, ,LA CONDUCERE.ATIA SUNT ADEVARATII INTERLOOPI.I A ANTREBATII CATE ZILE AU MUNCIT EI AN VIATA LOR? ATIA CATA AVERE AU,VOR TOT MAI MULT.DOAR PUTIN NE SCAPA DE EI.
26
0
PUTE FOARTE INTENS A BRINZA AICI.POSIBIL DE LA ATITA ADUNATURA DE m*******i ZOIOSI.SA MA PUPATI LA PENIS CU TOTI FACATORI DE NIMIC SI IUBITORI DE BANUL PUBLIC.
20
0
PUTE FOARTE INTENS A BRINZA AICI.PPSIBIL DE LA ATITA ASUNATURA DD m*******i ZOIOSI.
19
1
Numai oameni de vază ai societății. Am ales pana am cules
33
1
Acum psd-isti cu partidele celelalte , pot sa faca o alianta si sa io traga lui mitroi interlopul asta care va vrea sa puna mana pe cat mai multe din judet cum a si facut pana acum . A acumulat foarte multa avere si vad ca nimeni nu-l intreaba cum a putut . Cineva sigur il sustine sau poate ca mai multi , pentru ca nu ai cum sa furi atat si sa nu fii tras la raspundere . Sa stea cu ochii pe el si sa nu-l lase ca ajunge sa-si puna oameni lui si va fi foarte greu de controlat . Sub masca omului binevoitor , este dracu gol
27
0
Mitroi e liber la ciordeala, tot 20 la suta ca de obicei? Gataaa ne capatuim
42
0
Domnule Mitroi, ia-l domnule vicepresedinte pe Palazu mic, chiar nu ti-e mila de el!
16
2
Abia asteptam sa o vedem pe domnisoara Ana Malciu la sedintele CJ
16
4
Stere Guteanu și la Consiliul Județean și la Consiliul Local Techirghiol! Ce somitate. Vedeți ce caligrafie are. Ceva studii? În PNL se prefera cei care pot fi controlați. Somitati, nu prea există.
25
2
Pai au întrat pentru ei și stăpâni lor, ei nau nici o treaba cu pinguini care iau votat, ridica și coboară mâna cum zice partidul
29
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515