REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
14.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

S-a decis! Clotilde Armand pleacă de la Primăria Sectorului 1

S-a decis! Clotilde Armand pleacă de la Primăria Sectorului 1

Mirela PASCAL 13 iunie 2024 | 10:25 4535

George Tuță câștigă Primăria Sectorului 1. Numărătoarea voturilor s-a încheiat.Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral, după ce numărătoarea voturilor s-a încheiat, candidatul PSD-PNL, George Tuță, a câștigat alegerile pentru Sectorul 1 din București.

S-a decis! Clotilde Armand pleaca de la Primaria Sectorului 1

Diferența față de primarul încă în funcție, Clotilde Armand, a fost de câteva sute de voturi.

Concret, George Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92%.Seara trecută, candidatul Alianței PSD PNL la Primăria Sector 1, George Tuţă, declara că procesul electoral se desfășoară corect şi nu este nevoie de nicio renumărare a voturilor."Aș dori să constat corectitudinea prin care acest proces s-a desfășurat în Biroul Electoral de Sector. Am asistat la întreg procesul împreună cu echipa mea", a spus George Tuţă, la Biroul Electoral Sector 1.El le-a mulțumit tuturor oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură.

S-a decis! Clotilde Armand pleaca de la Primaria Sectorului 1

"Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare, de un efort uriaș pentru ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură.

Vreau să mulțumesc și oamenilor din Biroul Electoral de Sector și forțelor de ordine care au asigurat un proces transparent și corect pentru aceste alegeri”, spune George Tuță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai securistii care conduc ei au decis ca pleaca.Asta infipt in locul ei este s e curist mistocar zeflemist deja aere de kitic 2.Luam 2 partide cu securisti si armata PNL si PSD si aduman securistii din ele.Ne da rezulatatul.La cat de inflacarati sunt ca au castigat cu 49% dupa ce poporul le-a spus sa mai taie ca bate la ochi procentul de 67.72%.si cum se umfla adeptii si televiziunile inainte sa se dea rezultatele si ne spuneau: "Stati acasa decat sa mergeti la vot sa votati p***t" "ca mergeti degeaba",sunt inresgistrari raman toate in istorie Dupa inregistraile a 2 televiziuni ar trebui sa fie toti bagati in puscarii pentru ce au facut.Ii vedem pe cei din tv ce afinitati au ce invitati si cu ce partide tin nemernicii lor si invitatii si tragem linie si adunam si cand zici ceva de ei aici ii vezi dupa votul negativ.ce cloca imputita si ce scursuri care pupa cururi si se f*t in c*r de 34 de ani avem.
4
0
a decis ca pleaca ?
3
0
ACU DACA TOT PLEACA SE POATE OCUPA SI DE MULTELW PROCWSW PE CARE LE ARE.POATW POATE UNUL II IESE CU NOROC.CITEVA PRIMAVERI FARA CIRESE AE FI OK.DAR SINT MULTE SPUGI IN JUSTITIA ROMANA SI...
4
1
O fi ala securist dar nici cu mama sobolanilor nu se mai putea cu afacerile ei cu firmele ei. care nu afacut nimic 4 ani si ne-a facut decat circ televizat.
8
2
Madame sa iei milioanele de sobolanii pe care i-ai inmultit cu buna-stiinta pentru ca nu ai ridicat gunoaile luni de zile in Bucuresti.Daca erai un om cu bune intentii de primar nu lasai gunoiul neridicat din Bucuresti cu lunile.Un manager bun facea pe dracu in patru,apela la ajutoare,superiori etc nu stiu si ridica gunoiul. Primar fiind ne-ai facut de ras in toata Europa.Ai ingrozit toti turistii veniti atunci in Bucuresti.Ramai film horor in Romania dame aux rats.Sa-i faci cadou sobolanii vii cui te-a pus si te-a adus aici.Sa le dai dati si la aia cu ziarele caricaturi care ii fac pe romani cersetori.Si lui macrou un sobolan cadeux sa nu ne mai faceti cersetori si hoti.Ne-ai furat din tara mai mult ca cersetorii .Mars acasa la Paris la tine cu sobolani cu tot sa nu te mai vedem niciodata in Romania.Ai fost cosmarul romanilor din toata tara.O intrusa adusa si infipta in p**a de cei de afara Acasa hoata penala.Sper sa intri la puscarie daca mai stai pe aici sa platesti ce ai furat.
12
6
Ce nu-ntelegeti c-ati dus-o-n gard? Incepeti sa fiti nimeni. Cu basca.
6
2
O p******a analfabeta
10
5
2 partide de c***t PSD-PNL carea u subminat economia tarii de 34 de ani.Care au vandut si au distrua aceata tara la comanda strainilor.Au primit mita au facut afaceri au fost turmatori ai serviciilor si securitatii in functii in partide ei si copii lor, de conducere sunt si azi. Ei au vandut tot,au distrus tara au vandut pe nimic.
11
4
A decis mai r*****a? Aveti un comunicat oficial sau asa va doriti voi?
8
6
acum sa vezi iiinfractiuni la sectorul unu. Pentru asta au luptat hotii patru ani !!!
16
9
inca un hastagist a luat o la poponet...nu i problema lor le place asa!
21
16
Tuta e de la PNL nu pesede.... userist mooooyst ce esti
19
9
MINUNAT ??? PLEACA AI NOSTRI...VIN AI VOSTRI...SI ASTA VA FACE...K....KATUL...PRAF.. CE NU-I CLAR???
12
12
bosorogii pesedisti de pe aici se bucura . sa crapati in chinuri si sa nu aveti parte de banii furati nici voi si nici familiile voastre .
16
14
Cancerul PSD a fraudat ca in codru, liber la sifonat banii Bucurestenilor! Mi-as paula in rasa voastra de PSDisri Corupti si nenorociti!
24
17
totala de 238.000 apropiata de a ctei cateva sute e nimic ar fi trebuit renumarate ca in alte localitati bec a anuntat 1 milion de voturi anulate ceea ce arata ca s-a furat masiv si psd sunt cei mai mari hoti de voturi de 34 de ani dovada ca ies de 34 de ani pe locul 1 in permanenta
19
12
Uriașa, a plecat mwiusr-ista!
30
10
Garcon, champagne !
27
11
Bine ca a plecat mu...a asta cu dinții de rechin. Nesuferită ființă!
37
13
Bravo, liber la praduiala să vină milioanele, milioane. Întreb pentru un prieten au votat și morții?
26
20

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515