REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

S-a stabilit prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump: Vor avea reguli dure de respectat

S-a stabilit prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump: Vor avea reguli dure de respectat

Mirela PASCAL 17 iunie 2024 | 00:00 496

Regulile primei dezbateri televizate din campania electorală între Joe Biden şi Donald Trump din 27 iunie au fost făcute publice sâmbătă de CNN, care o şi va organiza: o oră şi jumătate de dezbatere fără public şi microfoane dezactivabile pentru a face să fie respectaţi timpii de vorbire, potrivit AFP.

S-a stabilit prima dezbatere dintre Joe Biden si Donald Trump: Vor avea reguli dure de respectat

Duelul principalilor candidaţi la alegerile prezidenţiale americane va avea loc în Atlanta (Georgia, în sud-estul SUA), mult mai devreme decât de obicei.

Canalul CNN a indicat în anunţul său din luna mai că dezbaterea va avea loc fără public, formulă pe care a preferat-o Joe Biden.

CNN a anunţat sâmbătă că echipele de campanie ale celor doi candidaţi acceptaseră o serie de alte dispoziţii printre care recurgerea la pupitre identice şi microfoane dezactivabile.

"Microfoanele vor fi puse în surdină pe întreaga durată a dezbaterii, cu excepţia celui al candidatului căruia îi vine rândul să vorbească", precizează CNN, care adaugă că prezentatorii, Jake Tapper şi Dana Bash, "vor utiliza toate instrumentele aflate la dispoziţia lor pentru a face să fie respectat timpul de vorbire şi a garanta o discuţie civilizată".

Dezbaterea de 90 de minute va fi întreruptă de două pauze publicitare şi echipele de campanie nu vor putea să interacţioneze cu candidaţii în cursul acestor pauze, indică de asemenea canalul tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510