REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

S-a trezit cu mașina vandalizată, după Halloween

S-a trezit cu mașina vandalizată, după Halloween

Victor ROTARU 2 noiembrie 2022 | 00:00 2195

 Halloween-ul, sărbătorit pe 31 octombrie, a început să ia amploare și în țara noastră, fiind momentul oportun pentru costume de toate felurile și petreceri tematice inspirate din filmele de groază. Un constănțean a trăit pe pielea lui o experiență groaznică, în dimineața imediat următoare a Halloween-ului, când s-a trezit cu mașina vandalizată.

De Halloween se pare că nu este vorba doar despre costume și petreceri tematice înfricoșătoare. Un constănțean s-a trezit cu mașina vandalizată, fiind vorba de un Volkswagen Golf. Acesta avea gemurile sparte pe partea stângă, la fel și luneta. Poliția nu a fost sesizată în acest caz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nea cu masina (rabla) julita, poate are loc in curte, data viitoare sa nu mai fie vandalizata....aviz si altor nesimtiti care si-au uitat caruta la poarta, pe domeniul public....daca nu te doare nu te mai vaita; daca te doare, baga-ti-o in c*r-te ca e mai safe...
2
1
HELOYNU o sarbatoare STRAMOSEASCA TRADITIONAL ROMANEASCA cu PURCEL DA LAPTE la tava si RATzA PA VARZA ilaila ilaila
0
3
este ca toata treaba asta nu are a face cu mizeria asta de sarbatoare fiind doar o razbunare!
10
2
Haloinul.te doare pl.ne americanizam incet si sigur.am vazut copii deghizati la gradinite scoli.mare sarbatoare haloinul asta.de 1 decembrie nu vezi un copil in straie populare.nu vezi oamenii sarbatorind cea mai mare realizare a acestei tari.mergi in alte tari si ti se sbarleste parul pe tine cand vezi oamenii cum isi duc traditiile obiceourile cultura mai departe din generatie in generatie.noi importam.defapt asa am fost noi.am luat sarmaua de la turci haloinul de la americani muzica de la sarbi si le am facut ALE NOASTRE.vis a vis de turci, vineri a fost zi de sarbatoare in care au sarbatorit ZIUA NATIONALA A TURCIEI.Nu a existat oras sat catun in care sa nu se ssrbatoreasca cum se cuvine.steaguri cantece marsuri.de la al cu barba sura pan la al cu tata n gura au iesit si au sarbatorit.care cum a stiut.steaguri imemse marsuri de km lungime cantece patriotice.la noi, vine Teodosie si da cu tamaie,mergem la parada unde vedem harburile autohtone vai mama lor si atat.copii?pe reacu.ai nostri sunt bagati in calculatoare si telefoane de dimineata pana seara.ca deh, parintii au alte treburi.dar pe 31 a fost nenorocire.toti copiii imbracti costumati.e haloinul.educatori profesori indrumatori.toti promoveaza mizeriile occidentjlui dar uita de straiul neaos de traditiiile vechi de sute ani.si ne mai miram ca avem generatii dupa generatii tampite si fara viitor cand la Cultura si Educatie zac politruci cu doctorate false si diplome cumparate..... o tara pierduta in desantul occidemtului.bleah.vomiti.p.s.nu va mai mirati cand vedeti partide conduse de alde simion cu o astfel de doctrina si discurs.este normal.prin comportamenrul noatru dam nastere acestor infami
11
2
Daca vila din spate e a lui poate sa isi ia una noua sa nu se mai plinga iar faptuitorii trebuie deferiti justitiei .
7
12

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365