REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.7° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
27.7° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

S-au certat sau nu Jador și Lino Golden? Cei doi artiști, declarații despre scandal pe internet

S-au certat sau nu Jador și Lino Golden? Cei doi artiști, declarații despre scandal pe internet

Replica API 2 octombrie 2021 | 16:18 1049

Internetul a explodat recent, atunci când Jador și Lino Golden au anunțat că nu vor mai lansa melodia pe care o pregăteau pentru fanii lor. Astfel, internauții au luat foc și gândul le-a sărit imediat la faptul că există posibilitatea ca între cei doi artiști să se fi iscat un scandal. Așadar, pentru a lămuri situația politicos și pentru a le oferi fanilor explicații pentru ceea ce s-a întâmplat, Jador și Lino Golden au făcut declarații despre acest subiect, chiar pe internet, scrie spynews.ro

Jador și Lino Golden se află în atenția publicului de ieri, asta pentru că cei doi tineri artiști și-au anunțat fanii că nu vor mai lansa piesa pe care o pregăteau pentru ei. Așadar, pentru că internauții au fost extrem de curioși să afle ce s-a întâmplat și dacă există sau nu un conflict între cei doi, Jador și Lino Golden au explicat toată această situație pe internet.

Fanii au stat ca pe jar, asta pentru că nu știau ce se întâmplă, de fapt, între Lino Golden și Jador, mai ales că au fost șocați în momentul în care cei doi artiști au anunțat că nu vor mai lansa piesa pe care o pregăteau pentru publicul lor.

Așadar, pentru a lămuri politicos toată această situație, Lino Golden a făcut o postare pe pagina personală de Instagram în care a povestit ce se întâmplă, de fapt, între el și Jador, făcându-i pe internauți să înțeleagă situația.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că nu există și nu a existat niciun fel de conflict între cei doi artiști, Lino mărturisind chiar că se pregătesc de lansarea piesei, asta pentru că atât el, cât și Jador țin foarte mult la fanii lor și fac tot posibilul să scoată melodia curând.

„intre mine si @jador_adevarat nu a existat niciodata vreun conflict. Chiar acum filmam videoclipul piesei "bate tarabana".Am facut orice ne-a stat in putinta sa scoatem aceasta piesa pentru ca am vazut reactiile voastre negative in momentul in care am zis ca nu scoatem piesa

Noi suntem ceea ce suntem datorita voua,de aceea am facut orice e posibil sa o lansam. ”, a declarat Lino Golden pe Instagram.

Lino Golden a fost implicat într-un scandal cu un afacerist

Recent, la începutul lunii septembrie, un scandal nou în care Lino Golden era implicat zguduia lumea mondenă. De această dată nu a fost vorba despre un conflict între el și o altă persoană publică, ci între artist și un afacerist.

Așadar, un patron al unui centru de închirieri ATV-uri a adus acuzații grave la adresa cântărețului, spunând că Lino și gașca sa de prieteni au mers în excursia la munte puși pe scandal, ba mai mult decât atât, afaceristul susținea atunci că artistul a fost extrem de violent verbal.

”La 16:36, pe camere se vede că din mașină coboară cinci persoane, își aruncă gunoaiele, privesc panourile despre prețuri și pleacă. Iar la ora 17:00 aceleași persoane ajung la noi cu mașina, nu pe jos cum era semnalizat, cu viteză și parchează exact la intrarea în centru de închirieri. Spre surprinderea mea erau aceleași persoane, patru băieți și o domnișoară, moment în care îi întreb dacă e frumos ce au făcut. După plecarea lor, primesc un telefon și mi se adresează cu o serie de înjurături, începe să mă amenințe că mă bagă în faliment, că ne va închide și că tocmai a început o campanie de denigrare pe Instagram, amenințări cu plângeri penale etc. Faimosul Lino Golden nu dorește să accepte faptul că am refuzat propunerile sale și nu am acceptat în niciun fel să încălcăm legea pentru a-i satisface poftele. Pentru toate afirmațiile făcute există dovezi video, foto, mesaje, apeluri telefonice”, este o parte din mesajul făcut public de cel care deține centrul de închirieri de ATV-uri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
artistii pluii
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620