REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

S-au încheiat lucrările de reabilitare a trotuarelor și a carosabilului pe strada Andrei Mureșanu

S-au încheiat lucrările de reabilitare a trotuarelor și a carosabilului pe strada Andrei Mureșanu

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 1039

 Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a finalizat lucrările de reabilitare pe strada Andrei Mureșanu, tronsoanele cuprinse între strada Fulgerului și strada Portiței.

S-au incheiat lucrarile de reabilitare a trotuarelor si a carosabilului pe strada Andrei Muresanu

”Trotuarele au fost decapate și stabilizate cu piatră, apoi reconstruite și asfaltate cu mixtură destinată traficului pietonal de tip BA8. Au fost montate borduri noi iar carosabilul a fost decopertat și recondiționat cu un nou strat de uzură.

Astfel de lucrări de reabilitare au loc în toate cartierele orașului.

Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe lapusneanu cind terminati? au venit altii care iar sapa. dezastru! nu mai trece primarul sa-si dea o nota buna, sau a demisionat si nu s-a anuntat?
0
0
De ce nu se reabiliteaza si trotuarele altor strazi asfaltate recent din cartierul Coiciu. Important pentru noi ar fi ca prima urgenta sa fie reabilitate strazile pe care circula mijloacele de transport in comun.
0
0
La Dacia, strada paralela cu Bd Tomis nu a fost asfaltata niciodată in ultimii 30 de ani. Este plină de gropi și lipsesc trotuarele pentru pietoni, copiii care merg in fiecare zi la școala 12 fac slalom printre mașini. S-au făcut mai multe sesizări in privința aceasta si nimeni nu ia nicio măsura. Poate faceti un articol pe tema aceasta.
3
0
Poate veniți și pe Emil Garleanu și puneți ceva după ce ați decopertat acum 4-5 luni și ați lăsat asa! Ne-am rupt mașinile!!!
0
0
ati tras toate tubulaturile si cablurile eletrice in subteran ? sau de maine incepeti sa decopertati din nou ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510