REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

S-au încins spiritele la Constanța, motivul fiind recenzorii prost pregătiți

S-au încins spiritele la Constanța, motivul fiind recenzorii prost pregătiți

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 2850

Spirite încinse la Constanța. Locuitorii acuză recenzorii că nu își fac treaba și că la punctele de recenzare nu este nimeni, deși oamenii stăteau la coadă.

Primarul Constanței, Vergil Chițac a făcut un anunț pe rețelele sociale prin care roagă locuitorii din Constanța să se ducă la punctele de recenzare, deoarece municipiul Constanța a ajuns la un prag de recenzare de 67%.

Recenzorii de la punctele de recenzare nu sunt la locul de muncă

Locuitorii Constanței sunt dezamăgiți de recenzorii care nu sunt la punctele de recenzare și având în vedere că ultima dată pentru acest lucru este 17 iulie, oamenii își doresc să participe la recensământ cât mai repede cu putință. Spre exemplu, la Agenția SPIT nr. 3 (Tomiss Mall) nu era nimeni și când oamenii au întrebat, li s-a spus că nu știu despre ce este vorba, recomandând ca cetățenii să se ducă la Evidența Populației. Pe lângă acest lucru, oamenii se plâng că în anumite zone, recenzorii nici nu au venit la ușă cum se face de obicei.

Cetățenii sunt nemulțumiți de platforma de autorecenzare

Cetățenii Constanței se plâng și de site-ul pentru autorecenzare. Unii spun că s-au chinuit și 5 zile să își facă autorecenzarea. Cu această problemă s-au confruntat cetățenii Constanței în perioada determinată pentru acest demers.

O altă problemă este setul de întrebări pe care recenzorii le pun. Spre exemplu, o localnică destăinuie că au întrebat-o dacă are termopane și dacă apartamenul este izolat. Ea își dă cu presupusul și consideră că aceste întrebări sunt pentru a crește impozitele.

Așadar, constănțenii sunt dezamăgiți de organizarea proastă a recenzorilor și de faptul că întrebările din chestionar nu sunt punctuale, despre ce ar trebui să fie, mai exact: câte persoane locuiesc în gospodărie.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mare vrajeala.iohanis nu iti merge jos iohanis
0
0
Iar restrictionati comentariile.Bine ca s-a terminat tambalaul de zgomot si distrugere a plajei.Cita mita ati primit pt.acest lucru?
0
0
Ce facem cu recenzorii care insista sa ne mai recenzeze o data desi avem dovada autorecenzarii si amenita cu amenzi. Ei motiveaza ca asa le apare pe tableta. Sunt multe cazuri de acest gen. Explicatia o fi ca sunt platiti la numar de chestionare completate?
0
0
Prima intrebare a fost...unde va faceti nevoiile fiziologice In gradina doamna,daca localitatea nu are canalizare si nu am nici cheie la usa ca la taxe si impozite.
2
0
Esti comic de p*****. Intrebarea in cauza nu se refera la parinti, ci la sot-sotie sau partener-partenera. Plictisita viata ai.
0
0
dle,recenzor...nu mai insista la aceasta usa...nu vezi ca s-a speriat biata usa???de ce s-a speriat???de barba ta...nesimtitule...fara barba nu poti trai.....
1
0
iti vine confirmare pe e-mail ca ai completat cu succes, si apoi te trezesti la usa cu recenzor ca nu ai facut bine, plus ca acel site nu a mers bine, se bloca in mod constant.Greseala lor a fost ca au facut un singur site pe toata tara, cred ca era mai bine ca fiecare judet sa aibe cate un site, si la sfarsit sa cumuleze ei pe un site general toate informatiile.
0
0
Si intrebarile din online sunt varza, Unui batran de 85de ani ii vine intrebarea daca locuieste cu parintii si daca bifezi nu, te intreaba apoi unde locuiesc acestia, ahahaha...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513