REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

"Să vezi ceartă!" Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj Andei Călin, în văzul tuturor!

"Să vezi ceartă!" Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj Andei Călin, în văzul tuturor!

Valentina CAMARA 15 aprilie 2023 | 00:00 332

Liviu Vârciu obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, mai ales când au loc schimbări majore.

'Sa vezi cearta!' Liviu Varciu i-a transmis un mesaj Andei Calin, in vazul tuturor!

De data aceasta, artistul le-a povestit urmăritorilor că și-a cumpărat un nou autoturism. Deși achiziția l-a bucurat, nu același lucru a putut spune în momentul în care a ajuns în benzinărie, să alimenteze. Prezentatorul TV chiar i-a transmis și un mesaj Andei Călin, convins că partenera lui se va supăra când va vedea câți bani a scos din buzunar pentru combustibil.

Liviu Vârciu și-a cumpărat mașină nouă: "Am alimentat 82 de litri. Să vezi ceartă acasă"

Se știe deja că Liviu Vârciu are o pasiune pentru autoturismele puternice. De curând, artistul s-a afișat pe rețelele de socializare cu o mașină nouă, care, după spusele lui, nu-i deloc ușor de întreținut. Prezentatorul TV le-a arătat celor care îl urmăresc în mediul online dovada chiar de la pompa de alimentare, din benzinărie, căci a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă considerabilă pentru combustibil.

Ba mai mult, Liviu Vârciu chiar a ținut să-i transmită un mesaj Andei Călin, convins că acest lucru nu va fi deloc pe placul partenerei sale: "Am alimentat 82 de litri. Mi-am mai luat una (n.r. o mașină). Acum o să vadă și doamna mea și o zică: 'Vai, iubitul meu, cum se gândește el la mine, să avem amândoi la fel'. Să vezi ceartă acasă! Consumă 39,5.

Sunt la Constanța, am băgat 82 de litri și mai alimentez o dată în București. Să vedem cât a consumat. Vă pup!", a fost mesajul transmis de Liviu Vârciu, pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303