REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Sabrina Nedelcu i-a tras țeapă turistică și unui inspector de la Antifraudă!

Sabrina Nedelcu i-a tras țeapă turistică și unui inspector de la Antifraudă!

Replica API 17 februarie 2022 | 01:17 3746

Sabrina Nedelcu, fostul consilier social democrat din Constanța, devenită cunoscută după ce i-a numit pe protestatari ”putori”. A ieșit din viața publică, dar și din politică, după ce s-a aflat despre țepele pe care le-a tras clienților săi, prin agenția de turism Princess Travel. Între timp, Nedelcu parcă s-a evaporat: a părăsit sediul din clădirea Millenium, de pe bulevardul Mamaia, și-a șters site-ul prin care își promova afacerea, timp în care păgubiții se luptă să-și recupereze banii pe ”vacanțele de vis” de care nu au avut parte. Printre debitori se află și un inspector ANAF de la Antifraudă, din Galați.

Sabrina Nedelcu

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, s-a remarcat, în 2017, nu cu inițiative benefice pentru constănțeni, ci printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat „putori”. Nedelcu deține o agenție de turism, ce funcționează pe societatea Princess Active Company, cu sediul în clădirea Milenium de pe Mamaia. Nedelcu a pus punct afacerii în momentul în acre s-a aflat de țepele pe care le dă clienților. 15 păgubiți au deschis acțiuni în instanță, unele procese au fost câștigate, altele sunt încă pe rol.

Printre reclamanți se numără și un inspector de la Antifraudă din Galați, Mihai Silviu C. Soția acestuia lucrează și ea la stat, la APM Galați. Pe 31 ianuarie au avut termen în dosar, însă acesta a fost amânat pentru 2 mai, pentru refacerea procedurii de citare cu societatea pârâtă.

Iată cum s-a remarcat Sabrina Nedelcu, pe scena politică:

Reamintim că fostul consilier județean PSD s-a remarcat în 2017 printr-un mesajul nervos postat pe facebook, adresat protestatarilor împotriva ordonanței de modificare a legilor penale.

„Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deștepţi sunteți sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu, în 2017. De menționat că, până atunci, Sabrina Maria Nedelcu nu a avut nicio inițiativă sclipitoare și nici nu a scos, vreodată, vreun cuvânt în ședințele CJC. De altfel, la acea dată, PSD a transmis un comunicat prin intermediul căruia își cerea scuze, în numele pesedistei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pesedea hoata.
1
0
Sper ca nu trage tepe si la shtanga!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303