REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Sabrina Nedelcu plătește din propriul buzunar 67.000 de euro pentru falimentul Princess Travel

Sabrina Nedelcu plătește din propriul buzunar 67.000 de euro pentru falimentul Princess Travel

Mirela PASCAL 28 iulie 2023 | 00:00 4337

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, care s-a remarcat în 2017 printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat „putori”, și care a dat zeci de țepe cu pachete turistice, este bună de plată. Justiția din Constanța a decis ca fostul consilier PSD să plătească victimelor sale suma totală de 67 de mii de euro, reprezentând pasivul societății pe care ea însăși a băgat-o în insolvență.

Sabrina Nedelcu plateste din propriul buzunar 67.000 de euro pentru falimentul Princess Travel

Nedelcu deține Agenția de turism Princess Travel, ce funcționează pe societatea Princess Active Company, prin intermediul căreia dădea țepe românilor care voiau să ajungă în vacanțe exotice. Le lua banii, dar nu-i mai trimitea în vacanțe. Și polițiștii au intrat pe fir și au descins în agențiile afaceristei, din Constanța și din Alba, de unde au ridicat documente, după ce au deschis un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – mai 2020, o femeie, de 33 de ani, angajata unei agenții de turism din municipiul Constanța, și o femeie, de 37 de ani, director al aceleiași agenții de turism, respectiv Sabrina Nedelcu, ar fi indus în eroare 9 persoane vătămate, care au achiziționat servicii de turism cu destinații exotice, în sumă totală de aproximativ 16.000 de euro și peste 9.000 de lei. În contextul pandemiei generate de virusul SarsCov 2 excursiile fiind amânate, cele două femei ar fi încasat sumele respective, reprezentând achiziționarea de servicii de turism cu destinații exotice, de la cele 9 persoane vătămate, și le-ar fi eliberat acestora o factură fiscală ”contravaloare voucher”, asigurându-le că vor putea utiliza acele sume de bani pe viitor.

Sabrina Nedelcu plateste din propriul buzunar 67.000 de euro pentru falimentul Princess Travel

Din cercetări a reieșit că cele două femei ar fi reținut pentru sine sumele respective de bani, pe care compania aeriană de transport le restituise și care ar fi trebuit înapoiate persoanelor vătămate, acestea fiind, astfel, prejudiciate. La data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 4 percheziții domiciliare, 2 în județul Constanța și 2 în județul Alba. Cu această ocazie, au fost identificate și ridicate documente financiar-contabile, înscrisuri cu valoare probatorie, un terminal mobil, precum și alte bunuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Sabrina Nedelcu plateste din propriul buzunar 67.000 de euro pentru falimentul Princess Travel

Între timp, pe rolul instanței de judecată se află dosarul privind atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă a societății lui Nedelcu, deschis la cererea victimelor. Anul trecut, în mai, magistrații au dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de firma lui Nedelcu, iar pe 27 iulie a.c., Tribunalul a admis cererea formulată de cabinetul Individual de Insolvenţă, în speță, administrator judiciar al Princess Active Company S.R.L., în contradictoriu cu Nedelcu Sabrina. Mai exact, judecătorii au decis ca pasivul societăţii, în valoare de 333.004,54 lei, echivalentul a 67 mii de euro, să fie suportat de către pârâtă, respectiv fostul consilier PSD Sabrina Nedelcu.

Precizăm că una dintre victimele Sabrinei Nedelcu este și fostul director al Sanatoriului din Techirghiol, Claudiu Arsene.

Nedelcu i-a numit PUTORI pe protestatari

Reamintim că fostul consilier județean PSD s-a remarcat în 2017 printr-un mesajul nervos postat pe Facebook, adresat protestatarilor împotriva ordonanței de modificare a legilor penale. „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deștepţi sunteți sclipitorilor!

Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă aduceţi de la 9 dimineaţa la proteste? Putorilor!”.

De menționat că, până atunci, Sabrina Maria Nedelcu nu a avut nicio inițiativă sclipitoare și nici nu a scos, vreodată, vreun cuvânt în ședințele CJC. De altfel, la acea dată, PSD a transmis un comunicat prin intermediul căruia își cerea scuze, în numele pesedistei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sabrina Nedelcu asta!
0
0
O zdreanță...
1
0
O hoata, ne-a inselat cu banii de vacanta. Se practica in ziua de azi minciuni fara rusine ca sa iti insusesti banii altora... Castiga cine minte mai mult in detrimentul fraierilor
3
0
si nespalatul liviu claxon, boschetul de eforie.
4
0
psd un partid de rahat
5
0
nu mai votam cu voi, asta trebuie bagata la beci si pe camera la inchisoare pentru ce facea
4
0
Am mai auzit lozinca PSDista cum ca USRisti sunt raul din Romania si de la Gabriela Firea alta cwrva PSDista care era in spatele tortionarilor din azilele groazei si chiar daca au dreptate PSDisti asta nu ii scuteste de furtul a milioane de euro de la stat,de inselaciuci in stil mare fata de romani si de tortura batranilor pana la moarte nu inainte de a le fura astora casele,terenurile,bani sau alte bunuri.
5
1
cum de au pus-o consilier psd?
6
0
N-are dreptate nu sunt puturi, sunt cele mai mari gunoaie ale tarii, tomberoane usr-iste!
8
4
jegurile pesediste sunt putori . Aveti deja exemplu in tirfa asta
9
4
. . . și Tit Brailoiu n-o ajuta? Ca are de unde!
11
0
Hastag rezist nu sunt putori. Sunt niste gunoaie.
10
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016