REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Sabrina și Perneș s-au împăcat

Sabrina și Perneș s-au împăcat

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 00:00 425

Telespectatorii celui mai iubit show matrimonial din România, "Mireasa", au avut parte, în urmă cu trei luni de o veste neașteptată. Dacă au ieșit din competiție căsătoriți, la scurt timp, Sabrina și Perneș au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, în urmă cu puțin timp, cei doi foști concurenți ai sezonului 5 al emisiunii "Mireasa", de la Antena 1, au decis să își mai dea o șansă. Ce mesaj a transmis Perneș în mediul online.

Sabrina si Pernes s-au impacat

Sabrina și Perneș, foștii concurenți ai sezonului 5 "Mireasa", au lăsat de-o parte neînțelegerile și au decis să își mai dea o șansă. Anunțul a fost făcut chiar de către fostul concurent.

Sabrina și Perneș s-au împăcat

S-au cunoscut în casa "Mireasa" și s-au plăcut încă din prima clipă. Sabrina și Perneș au format unul dintre cele mai apreciate cupluri al show-lui matrimonial. Chiar dacă la început nimeni nu a crezut în ei, la sfârșitul emisiunii cei doi au decis să își unească destinele și i-au surpins pe toți cu marea veste.

Totuși, se pare că, la doar câteva luni de când și-au spus marele "DA!" în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Însă, această hotărâre de cuplu nu a durat mult timp, iar cei doi foști concurenți ai sezonului cinci s-au întors unul în brațele celuilalt.

Cum s-au fotografiat cei doi foști concurenți de la "Mireasa"

Parcursul cuplului format din Sabrina și Perneș a fost unul destul de controversat în casa "Mireasa". Însă, cu toate aceste aspecte, cei doi au crezut în ei și s-au căsătorit în final de emisiune. Momentele grele din competiție au contribuit la stabilizarea relației lor, iar acest lucru s-a arătat până în ultima clipă.

Însă, vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru susținătorii celor doi îndrăgostiți. Chiar fostul concurent al sezonului cinci a făcut anunțul la câteva luni de la oficializarea relației într-un cadru legal.

Totuși, nu au stat mult timp despărțiți, iar Sabrina și Perneș au decis să lase în spate trecutul tumultos care i-a dus la separare. De curând, Perneș a postat două fotografii în care apare lângă de partenera sa de viață și alături a lăsat un mesaj emoționant.

„Mulțumesc este un cuvânt mic! Pentru tot ceea ce am devenit lângă tine! @sabina.larissa. I love u (n.r.- I love you – Te iubesc)”, a fost mesajul transmis de Perneș, pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu iubita sa, Sabrina, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303