REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
23.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Șacalul nu a ajuns la Tribunal. Îl doare piciorul. Video

Șacalul nu a ajuns la Tribunal. Îl doare piciorul. Video

Deria ISLEAM, E.B., V.S. 17 septembrie 2024 | 09:04 1841

Marți, 17 septembrie a.c., în jurul orei 09:00, „Șacalul”, principalul suspect în cazul dublei crime care a șocat Constanța, a fost așteptat la Tribunalul Constanța, după ce a contestat decizia de arest preventiv. Din motive medicale, Șacalul nu a putut fi prezent, urmând a fi judecat în lipsă. Este, în schimb, prezentă, concubina acestuia, în apartamentul căreia trupul neînsuflețit al unei victime a fost ținut câteva zile, în prezența copiilor săi.

sacalul nu a ajuns la Tribunal. il doare piciorul. VideoConcubina Șacalului, adusă la Tribunalul Constanța

Potrivit informațiilor noastre, Șacalul nu a putut fi prezent marți, 17 septembrie la Tribunalul Constanța din cauza durerilor la picior din urma accidentului. Acesta este internat la spitalul penitenciarului Poarta Albă și va fi judecat în lipsă. Prezentă este, în schimb, concubina șacalului, acuzată de complicitate. Cei patru minori ai săi ar fi trăit în apartamentul în care trupul uneia dintre victime a fost ținut, în cadă, pentru mai multe zile. Aceștia se află într-un centru de plasament.

Vă reamintim desfășurarea evenimentelor

Două femei au fost găsite moarte, una pe un câmp în apropiere de Sinoe, cealaltă într-un apartament din Mamaia. Precizăm că una dintre femeile ucise este tânăra mamă din Timișoara, dată dispărută de familie, în urmă cu trei săptămâni. Este vorba despre Denisa Iana, mamă a unui copil în vârstă de 5 ani. Cea de-a doua victimă este Delia Avram, din Tulcea. Ambele ar fi fost escorte de lux.

sacalul nu a ajuns la Tribunal. il doare piciorul. VideoConcubina Șacalului, adusă la Tribunalul Constanța

Conform cercetărilor efectuate până în prezent, una dintre victime s-a cazat la un hotel de pe Bulevardul Mamaia pe 24 august. Trei zile mai târziu, suspectul a venit să o ia cu mașina personală a femeii. Câteva zile mai târziu, proprietarii hotelului au primit mesaje de pe telefonul victimei, dar ei suspectează că, în realitate, discutau cu presupusul criminal. La scurt timp, la hotel a sosit o mașină în care se aflau concubina suspectului, fiul ei de 15 ani și un alt bărbat. Aceștia au urcat în camera victimei, au luat bunurile, au achitat doar o parte din costul cazării și au plecat.

Video 1:

 

Concubina Șacalului a ieșit odată cu Dana Marijuana și cu cei doi inculpați în dosarul traficului de droguri. Femeia nu a spus nimic nici la ieșire. Toți au fost urcați în aceeași dubă, fiind transportați înapoi la penitenciar.

Video 2:

 

Avocatul din oficiu al „Șacalului”, Pantilie Georgiana, a relatat la ieșire că „Astăzi, inculpatul Mitrea a dorit să fie judecat în lipsă. Nu și-a recunoscut fapta. Din ce am observat în dosar, în momentul arestării preventive a dat o declarație cum că nu își recunoaște faptele”. 

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PEDEAPSA CAPITALA...
2
0
Autospeciale care sunt autoutilitare de transport persoane care nu sunt dube și dacă ăla e șacal înseamnă că tu ești coțofană. Na!
1
1
e nevinovat, mergea la biserica
1
2
Pușcărie pe viața!
17
0
Direct cate 25 de ani de pușcărie pt jegul ăla și curvet .șacal pe dracu,pisica raioasa
18
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166