REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Șahista Maria Anghel, două medalii de bronz la Campionatul Național Individual de Șah

Șahista Maria Anghel, două medalii de bronz la Campionatul Național Individual de Șah

Replica API 24 aprilie 2022 | 23:00 1657

Șahista Maria Anghel, din Constanța, a făcut, din nou, o figură frumoasă la cea mai recentă competiţie organizată şi desfăşurată la Eforie Nord, în perioada 10-20 aprilie. A obținut rezultate foarte bune: 2 medalii de bronz în probele de Sah clasic și Dezlegări probleme de șah. Aceste rezultate și toate reușitele bifate în toți acești ani de muncă sunt consecinţa unei munci susţinute cu multe ore de studiu, dar şi a unor calităţi certe, care i-au oferit posibilitatea de a se impune în faţa unor adversari mult mai bine cotaţi. Performanțe care îi mențin prestigiul în lumea tinerilor șahiști români.

Maria Anghel a început jocul minții la doar câțiva anișori, vârstă la care unii nici nu știau să vorbească foarte bine. A muncit, a trudit, s-a lipsit de multe lucruri care ar face un copil, de vârsta ei, fericit iar rezultatele nu au întârziat să apară.

A obținut, de-a lungul anilor, medalii peste medalii și a participat la toate competițiile organizate și desfășurate pentru categoria ei de vârstă și niciodată nu și-a dezamăgit mentorii și nici familia.

Maria a demonstrat, din nou, că e printre cele mai bune

Maria Anghel a reușit, din nou, să facă o figură bună la cea de-a 10-a participare la "Campionatul Național Individual de Șah pentru copii și juniori", eveniment care s-a desfășurat în perioada 10-20 Aprilie, la Eforie Nord, unde au participat juniorii de toate vârstele. Dublă legitimată la Palatul Copiilor din Constanta și la CS Club Dinamo Bucuresti, Maria a participat și anul acesta într-o grupă foarte dificilă, cea a fetelor de 20 de ani, ea având doar 17 ani.

A obținut rezultate foarte bune: 2 medalii de bronz în probele de Sah clasic și Dezlegări probleme de șah. ”Felicitări Maria! Îți urăm succes și la Campionatul Mondial din acest an unde vei participa, care se va desfășura în Romania, în stațiunea Mamaia în perioada 05-18 Septembrie!”, a transmis mama Mariei. Maria Anghel mulțumește celor doua cluburi care o susțin, profesorului Claudiu Iordache și mai ales antrenorului ei, marele maestru Nanu Ciprian, pentru pregătirea teoretică, susținerea morală si pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768