REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Saioc şi Şandor, cuplul ”dinamită”, lovesc din nou! Video

Saioc şi Şandor, cuplul ”dinamită”, lovesc din nou! Video

Replica API 28 februarie 2022 | 23:26 7325

Familia de scandalagii care a dărâmat gardul de la târgul de Crăciun lovește din nou. Marius Saioc împreună cu partenera sa Maria Șandor și-au făcut, împreună cu sute de protestatari, ce au scandat ore-n șir pe străzile capitalei. Și de această dată, cuplul ”dinamită” a ținut să-și arate mândria în fața tuturor, fiind ”aproape” de centrul atenției.

Marius Saioc împreună cu partenera sa Șandor Maria au făcut un nou show, de data aceasta la București. Aceștia, împreună cu sute de protestatari, și-au arătat nemulțumirea pe străzile capitalei.

Întreaga acțiune a pornit de la Ploiești, unde protestatarii au pornit într-un maș auto către capitală, acolo unde au strigat ore în șir ”libertate”. În București și-a făcut apariția și deputatul George Simion, ce a venit îmbrăcat cu o geacă, pe care erau inscripționate cuvintele: familia, națiunea, credința și libertate. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a ține urma deputatului.

Cum ne-a obișnuit, Marius Saioc nu a putu ezita și a încercat să-l ia peste picior pe unul dintre jandarmi, când acesta s-a apropiat de el.

În una din secvențele live-urilor, pe care Marius Saioc le-a tot făcut, acesta a ținut să arate întregii lumi cât de prietenoasă este partenera sa, Șandor Maria, cu omul de afaceri, Luis Lazarus și cu ”gagica” lui, așa cum a descris-o Marius Saioc.

Video:

Protestatarii au fost însoțiți și de o mașină mortuară, despre care patriotul Marius Saioc, a precizat că este adusă pentru președintele României, Klaus Iohannis.

Foarte mândri de ei, cuplul Saioc și Șandor au scandat într-o veselie: ”La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Mutulică și ai lui și-au găsit beleaua”.

Amintim că Marius Saioc și partenera sa Șandor Maria, s-au făcut cunoscuți în luna decembrie, atunci când au dărâmat gardul de la Târgul de Crăciun, amplasat în parcul istoric din Constanța. Atunci au încercat să intre în incinta acestuia fără a prezenta certificatul verde. Pentru că nu au fost lăsați, au dărâmat gardurile și s-au încăierat cu forțele de ordine.

Șandor Maria a mai ieșit în evidență la sărbătoarea de Bobotează, atunci când aceasta a intervenit în favoarea unui bărbat care vindea busuioc, fără documente. Luat la întrebări de polițiștii locali, acesta a beneficiat de nesperatul ajutor al Mariei care s-a luat la harță cu oamenii legii pentru a mai adăuga ceva la notorietatea-i îndoielnică.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768