REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Sala în care se organizează ședințele de Consiliu Local și Județean intră în reabilitare!

Sala în care se organizează ședințele de Consiliu Local și Județean intră în reabilitare!

Andreea VREJOIU 17 noiembrie 2022 | 00:00 2064

Sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean Constanța va fi reabilitată! În acest sens, CJC a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de serviciile de elaborarea proiect tehnic de execuție, inclusiv tema de proiectare pentru obiectivul ,,Reabilitate și modernizare Sala de ședințe Remus Opreanu”. Valoarea estimată a achiziției este de 249.200,00 lei fără TVA, banii provenind de la bugetul CJC.

Sala de ședințe Remus Opreanu

Având în vedere faptul că ultima renovare a sălii de ședințe Remus Opreanu a fost realizată în perioada 2009-2011 și ținând cont și de faptul că s-au constatat o serie de deficiențe de funcționare, Consiliul Județean Constanța a luat decizia ca sala să fie reabilitată. În acest sens a fost lansată o procedură de licitație în vederea  elaborării proiectului tehnic de execuție, inclusiv tema de proiectare pentru obiectivul ,,Reabilitate și modernizare Sala de ședințe Remus Opreanu”.

Sala de ședințe Remus Opreanu

Durata totală a contractului este de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii cu acordul părților. Valoarea estimată a achiziției este de 249.200,00 lei fără TVA, banii provenind de la bugetul CJC.

Consiliul Județean Constanța

Care au fost deficiențele constatate?

Astfel, au fost constatate deficiențe la instalația de încălzire, la tâmplăria montată pe deschideri mari, la coloanele pluviale, la peretele exterior al clădirii, sistemul de iluminare, sonorizare, mobilier, mochetă, cât și la pupitrul de operare sunet, imagini și lumini. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata spaga se da in primarie sau in Consiliul Local din cadrul Primariei Constanta pentru ca firma X sa preia unele lucrari? Ca asa faceti din 89 doar nu v-ati schimbat...se vede in nivelul de trai al populatiei ca tot asa faceti mereu.Romania e un FTX ...FTX e o teapa globala prin care se fura banii din bugetul USA prin Ukraine si FTX se intorc in campania electorala tot la "DEAMON-crati"...O sa ajungeti ca Ukraine daca nu faceti ceva URGENT!
1
2
Si cine e fericitul gastigator al lucrarii?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436