REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
34.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Salah a intrat în istorie după dubla cu Brentford! Victorie clară pentru Liverpool, care a urcat pe 2 în Premier League

Salah a intrat în istorie după dubla cu Brentford! Victorie clară pentru Liverpool, care a urcat pe 2 în Premier League

Virgil STOIAN 14 noiembrie 2023 | 00:00 780

Liverpool s-a impus în această după-amiază, pe teren propriu, în fața celor de la Brentford, cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru a 12-a etapă din Premier League. Mohamed Salah a marcat două dintre golurile victoriei și a intrat în istorie.

Salah a intrat in istorie dupa dubla cu Brentford! Victorie clara pentru Liverpool, care a urcat pe 2 in Premier League

Liverpool a obținut în această după-amiază a opta victorie din acest sezon de Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în fața celor de la Brentford, într-un meci contând pentru a 12-a etapă a campionatului Angliei.

Diferența de scor de pe tabelă ar fi putut fi și mai mare, dar primele două goluri înscrise de către Darwin Nunez pentru "cormorani" au fost anulate după consultarea VAR pe motiv de offside.

Primul gol valabil al partidei a fost semnat, în minutul 39, de Mohamed Salah, care a primit o pasă foarte bună în careu de la Nunez și a șutat la colțul din stânga jos al porții pe lângă portarul advers.
Apoi, în minutul 62, egipteanul a făcut dubla, înscriind cu capul în poarta goală, după un assist al lui Dominik Szoboszlai. Salah a ajuns, astfel, la 10 goluri și 4 pase decisive în actualul sezon, fiind fotbalistul din Premier League care s-a implicat direct în cele mai multe goluri.

Salah, în istoria lui Liverpool după dubla cu Brentford
În plus, Mohamed Salah a devenit primul jucător din istorie care a marcat în fiecare dintre primele 6 meciuri disputate de Liverpool pe teren propriu într-un sezon.

Egipteanul a intrat și pe o listă selectă pe care se mai află doar Alan Shearer și Thierry Henry, singurii care au mai reușit să dea un gol sau o pasă decisivă în 15 meciuri consecutive din Premier League disputate pe teren propriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712