REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Salarii DOLOFANE pentru PERSONALUL MEDICAL de la Centrul de Transfuzii Constanța

Salarii DOLOFANE pentru PERSONALUL MEDICAL de la Centrul de Transfuzii Constanța

Replica API 8 februarie 2021 | 23:08 4572

Veniturile salariale ale personalului medical de la Centrul Regional de Transfuzii Constanța nu sunt nici pe departe atât de mici precum s-ar crede. Medicii și asistentele centrului nu o duc foarte rău cu banii, ba dimpotrivă, aceștia de bucură de venituri îndestulătoare. În funcţie de calificări şi performanţe, veniturile pot avea variaţii uriaşe, cel mai mic salariu fiind de 3 de ori mai mic decât cel mai mare, al directorului.

Directorul, Dobrotă Alina-Mirella, încasează cel mai mare salariu

Conform grilei de salarizare, aceasta dispune de un salariu de bază de 16.341 de lei. De asemenea, beneficiază de spor de condiții periculoase, spor pentru faptul că deține titlu științific (Legea nr.153/2017 prevede că pentru acest titlu se acordă un cuantum de 50% din nivelul salariului de baza minim brut pe țară garantat în plată), o indemnizație de hrană, dar și de tichete de vacanță.

(Alina-Mirella Dobrotă)

După aceasta, pe ordinea descrescătoare, se află medicul specialist. Acesta se bucură de un venit lunar de aproximativ 11.175 lei, la care se adaugă sporul de condiții periculoase, indemnizația de hrană, dar și tichetele de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

Contabilul șef, Peltecu Elena, are un salariu de bază de 6.035 de lei, la care se adaugă sporul de muncă în condiții periculoase și tichetele de vacanță.

Asistentele medicale au salarii cuprinse între 2.075 de lei și 5.150 de lei. Și acestea beneficiază de spor de muncă în condiții periculoasă, indemnizație de hrană și tichetele de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

Locurile de muncă de la stat sunt tot mai căutate, în condiţiile în care majorările salariale din ultima perioadă au generat lefuri de lux pentru bugetari.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
legea salarizarii, facuta de hotii din psd, este strigatoare la cer, magistratura cu tot cu grefierii lor dactilografi si sanatatea, de la portar la manager, au salarii strigator la cer de mari, sporuri umpflate, multe inchipuite... toate , pe spinarea tuturor celorlalti romani! astia , plus parlamentarii, functionarii, traiesc pe spatele nostru, culmea, sunt domeniile cu 60-70% incompetenti, nesimtiti... pana cand ? ce schimba pnl , sa stim ce votam data viitoare!
4
2
Gogule intai invata, sa ai minim 19 ani de studii de jos pana la master si dupa sa pui intrebari . Hai, la munca pe salariu minim.
7
1
Nu patronii sunt de vina, ci parlamentarii si guvernul care de 31 ani dau legi si HG numai in favoarea patronilor. Noroc cu virisul asta, unii inchizand firmele, caci au castigat in anii astia cat pt 10 generatii. Restaurantele, hotelurile, bani multi castigati fara sa faca nimic. Angajatii platiti ca sclavii de 30ani. Salariile tb aliniate cu cele din UE. Daca nu, RO sa iasa din UE. Toate facturile, totul e ca in UE, nu si salariile la patroni.
1
3
lasa ca in curand se va reveni la medici la salariile dinainte si se va baga ori la stat ori la privat, asa nu se mai poate merge
6
3
Asa ar trebui sa fie salariile tuturor romanilor. Sunteti pacaliti si exploatati de patroni. Nu e vina noastra, a angajatiilor la stat ca jegurile alea de patroni va platesc cu minim pe economie, isi fac avere de pe spatele vostru si la prima criza va dau afara. Fumigene ieftine, va doresc la toti salariile noastre, patronii sunt de vina pt situatia voastra!!!
11
7
Dolofana e spaga jurnalistilor pupisti
4
1
Pai si nu merita?
5
8
bugetar si abia iau 3000 3200 cu tot cu sporuri ,nu m ai spun de vechime,asa ca nu ne m ai bagati pe toti in aceeiasi oala
11
2
Dar contabila in ce conditii periculoase munceste ?---_ca sta la calculator ?----trebuie facuta o departajare intre locurila de munca grele
14
3
Nu confundati bugetarii din primarii, prefecturi si regii, unde colcaie curvetele si manglitorii cu cei de care societatea are cu adevarat nevoie. Pompierii, personalul medical, armata si politia sunt cei care ne salveaza in situatii la limita, de urgenta. Astia chiar vrem sa fie bine platiti ca sa isi faca treaba nbine, sa nu mai plece pe'afara. Parazitii trebuie eliminati, dati afara direct. Ce reduceri de salarii, afara cu ei ca nu sunt obisnuiti sa munceasca, sunt incapabili da aroganti.
25
3
cand ajungi si poate ajungi! uiti ce scri si gandesti, e adevarat , banii sunt multi dar avem nevoie de munca lor, ce ne facem cu altii care nu muncesc si iau dublu!
8
1
care ii blamati pe bugetari pt salari pe care le au,sunt convins ca aveti studii corespunzatoare deci puteti sa va angajati linistiti in locul bugetarilor cu venituri grase! Partea proasta este ca veti plati impozit la salariul real si nu la minim pe economie ,iar diferenta o veti baga in buzunar. Pace.
8
2
pe cand salariu la un ziarist .......filaje santaj .......etc DD nici nu stiti ce pierdeti,pt. 2.52 taximetristule dormi in pace, esti sluga si esti fustrat.....dar ai baut cerneala .
6
0
eroii nostri atat de mult castiga? nu mi spuneti ca mai mucnesc si la cabinete private si la facultati, sunt profesori docenti ei! e bine! normal ca s a dezvoltat o casta acolo, ca la justitie! e greu de schimbat ceva!
13
4
Salarii brute, nu e mult stati linistiti, jurnalisti amatori de duzina
10
7
o sa fie taiate in curand toate sporurile , si micsorate salariile aia are 16.000 de lei pe luna pt nimic ,trebuie dati afara jumate din bugetari si micsorate cu 50% salariile ,cine e prins cu mita ,spaga pedeapsa aplicata streangul de gat in piata centrala
12
7
Brut evident
6
2
Auzi ba javrelor.....cand intindeti laba la para e bene,nu?Da cand se doneaza sange pentru pacientii grav din Spitalul judetean Constanta si voi gorile proaste il dati cu spaga si pe sub mana altora iar pacientii care trebuiau sa primeasca sange mor cum e ma?Da Ministrul sanatatii si Guvernul stiu?Nespalatii si banditii dracu.Mars ca locu ala de transfuzii pute a hoit da la voi.
11
3
Brut sau net?
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620