REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.8° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Salarii majorate pentru poliţiştii români

Salarii majorate pentru poliţiştii români

Victor ROTARU 1 iunie 2023 | 09:31 1235

Cresc salariile pentru două categorii de bugetari. În primul rând, pentru poliţişti. Aceştia urmează să primească salarii şi sporuri majorate chiar de astăzi.

Salarii majorate pentru politistii romani

Ministrul de Interne a confirmat majorarea, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor din MAI.

Concret, aceste creşteri ar urma să fie acordate în două tranşe. Prima parte va fi la salariul din luna iulie şi reprezintă, în medie, 374 de lei net. A doua parte ar urma să fie în toamnă, în luna septembrie.

A doua categorie de bugetari este reprezentată de cei din administraţia publică. Şi ei urmează să primească salarii mărite.

Principiul este acelaşi, respectiv conectarea salariilor actuale la cele prevăzute de lege. Consilierii juridici din primării, spre exemplu, ar trebui să aibă, în medie, un salariu cu 10% mai mare, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuiau acordati politiei din 2021 cand li s au dat si profesorilor si celorlalte categorii. Daca voi credeti ca politia functioneaza fara bani va inselati. Politia e ca inima. Ea bate.
0
2
La Cernavoda la locala, in weekend si la tura de noapte(cand nu avem sefi) de obicei stam de veghe acasa,sa nu fim obositi pentru interventi in piata la vanzatori ambulanti de marar si patrunjel!Trai pe vatrai la locala Cernavoda!Folosim CT 18 PCV in interes personal,plimbam neamurile,cumparaturi,etc,,,,
3
1
Guvernului ii este teama ca nu vor mai fi "acoperiti"ci descoperiti de o sa puna "burlanele"pe ei:))Oricum o dati ,sunt multi tradatori !
1
0
S-ar parea ca guvernul este chiar suparat pe profesori dintr-un motiv secret pe care nu vrea sa-l spuna daca la politisti si administratie au dat imediat si se pare ca vor da niste maruntis si la sanitas; sau poate toti aia s-au multumit cu doar cu maruntisul primit spre deosebire de profesori care au refuzat; probabil s-au umflat orgoliile de ambele parti si s-a ajuns rapid la faza pe injuraturi la negocierile cu profesorii; azi ciuca a zis ca da oug cu marirea de 585 si pe cei din guvern nu-i mai intereseaza ce mai fac profesorii; le-au dat cu flit, sictir, ba pa matii, etc
4
1
Bravo! Mooie capitalistilor si privatilor!
5
3
pentru invatamint nu sint bani, sint ptr ai cu bulanele, in caz de, ne fac spinarea toba. este evidenta tipul democratiei romanesti, seamana cu dreptatea facuta taranilor la 1907!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699