REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

SĂLILE de FITNESS au început BINE anul 2022! VIDEO

SĂLILE de FITNESS au început BINE anul 2022! VIDEO

Replica API 4 ianuarie 2022 | 12:45 2668

A devenit o tradiție ca după sărbătorile de iarnă sălile de fitness să fie luate cu asalt. După mesele îmbelșugate pline cu bunătăți, mulți dintre constănțeni s-au refugiat în sălile de sport, pentru a reveni la forma de invidiat dinaintea sărbătorilor. Instructorii de fitness recomandă ca reintrarea în formă să fie făcută treptat, iar mesele să conțină alimente bogate în proteine.

Distracția și voia bună din perioada sărbătorilor de iarnă au adus cu ele și câteva kilograme în plus. Constănțenii nu au făcut excepție și s-au înfruntat din toate bunătățile pregătite pentru masa de Crăciun și Revelion. Și cum una dintre cele mai bune soluții pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate de sărbători este mișcarea, constănțenii au luat cu asalt sălile de fitness din oraș. (Adela Ignat / click pe fotografie)

Reintrarea în formă după sărbătorile de iarnă se face treptat

Adela Ignat, unul dintre instructorii unei săli de fitness din Năvodari, spune că reintrarea în formă după sărbătorile de iarnă trebuie să fie una treptată. ,,Reintrarea în formă după sărbătorile de iarnă trebuie sa fie una treptată. Corpul este obișnuit cu anumite tabieturi, de aceea nu este bine sa începem totul brusc. Dacă nu ai fost niciodată într-o sala de sport, începe cu un antrenor, el întotdeauna te va îndruma doar spre ceea ce este bine. Te va lua cu pași mici, având ulterior rezultate mari.

Cu toții pornim de jos, nimeni nu se naște învățat, și noi, antrenorii, tot de jos am pornit. Dacă îți dorești să te relaxezi într-o sală de fitness, nu te gândi că nu poți merge pe motivul "Sunt prea gras/prea slab", "Nu știu ce sa fac acolo", " Mă duc degeaba, oricum nu fac nimic", doar "Du-te!" și ai să vezi că cei din sală te vor ajuta! Alimentația trebuie sa fie una treptată. Suntem oameni, corpul nostru este obișnuit sa mănânce orice, nu îi da dintr-o data diete stricte, sucuri de slăbit sau ceaiuri. Alege alimentele bogate în proteine, mănâncă vegetale, treptat elimină zahărul.”

Pentru rezultate eficiente sunt recomandate 3 antrenamente pe săptămână

Pentru rezultate eficiente, instructorii recomandă minim 3 antrenamente pe săptămână. ,,Pentru rezultate eficiente, minim 3 antrenamente pe săptămână. Planul de antrenament trebuie structurat pe grupe musculare, de aceea se specifica începerea cu un antrenor personal, fiindcă el te va învăța, tot ce tine de acest plan.”, a declarat, pentru Replica de Constanța, Adela Ignat.

Cum scăpăm de tentații?

,,Tentațiile sunt la ordinea zilei, chiar și pentru cei care sunt non stop la sală. Pentru a nu cădea în prada tentațiilor trebuie sa te gândești ca munca depusă în sala de fitness este spre beneficiul tău și rezultatele vor fi mult apreciate de cei din jurul tău!”, a mai adăugat aceasta.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436